Monster Notebook fan sesi çok geliyor

Boşluk_1

Hectopat
Daha fazla  
Bir yerde görüp fan sesini güç seçenekleri bölümünden dengeliye çektim. ondan sonra yeniden Monster Notebook olarak değiştirmek istedim fakat yapamadım. Ne olur yardım edin çok rahatsız edici düzeyde fan sesi var.(Monster Notebook Abra A5 v19.2.1)
NOT: Sıcaklık değerlerim (bunları yazarken) hem GPU hem CPU 40-50 derece arasındaydı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir yerde görüp fan sesini güç seçenekleri bölümünden dengeliye çektim. Ondan sonra yeniden Monster Notebook olarak değiştirmek istedim fakat yapamadım. Ne olur yardım edin çok rahatsız edici düzeyde fan sesi var.(Monster Notebook Abra A5 v19.2.1)
Not: Sıcaklık değerlerim (bunları yazarken) hem GPU hem CPU 40-50 derece arasındaydı.

Termal macun yenileyin, fan temizliklerini yapın. Düzelecektir.

Fan speed setting'e bakın en fazladaysa otomatiğe çekin, güç seçenekleri>işlemci güç yönetimi>en düşük işlemci durumu yüksekse %5-10 yapın hocam.

Bir yerde görüp fan sesini güç seçenekleri bölümünden dengeliye çektim. ondan sonra yeniden Monster Notebook olarak değiştirmek istedim fakat yapamadım. Ne olur yardım edin çok rahatsız edici düzeyde fan sesi var.(Monster Notebook Abra A5 v19.2.1)
NOT: Sıcaklık değerlerim (bunları yazarken) hem GPU hem CPU 40-50 derece arasındaydı.
Turbo mod mu açık kaldi acaba.

Fan Speed Setting'e bakın en fazladaysa otomatiğe çekin, güç seçenekleri>işlemci güç yönetimi>en düşük işlemci durumu yüksekse %5-10 yapın hocam.

Windows 11 kullanıyorum öyle bir ayar bulamadım

Fan Speed Setting'e bakın en fazladaysa otomatiğe çekin, güç seçenekleri>işlemci güç yönetimi>en düşük işlemci durumu yüksekse %5-10 yapın hocam.

Şimdi sorunu çözdüm teşekkürler

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı