Merhaba, başlıkta da belirttiğim gibi cihazım garanti kapsamında iken bilgisayardaki cızırtının nedeni bulunamamış olup, problemin o zamanlar yeni almış olduğum Logitech G633'de olduğu söylendi. Uzatmadan Monster desteğe attığım maili bırakıyorum:
Monster de garanti işini bozmuş anlaşıldı.
İnsanlar bozulursa bile garantisi çok sağlam mantığı ile alıyorlardı.
Direkt Tüketici Hakem Heyetine gitmeni öneririm, öyle yerlere başvurunca neredeyse tüm firmalar küçük bir geri vites yapıyor.
Monster de garanti işini bozmuş anlaşıldı.
İnsanlar bozulursa bile garantisi çok sağlam mantığı ile alıyorlardı.
Direkt Tüketici Hakem Heyetine gitmeni öneririm, öyle yerlere başvurunca neredeyse tüm firmalar küçük bir geri vites yapıyor.
Şu anda tatildeyim İstanbul'a dönünce yapacağım ilk iş o olacak. Garanti kapdamında iken aynı şikayetle geldiğimi şöylediğimde "O bilgiler eski sistemde kaldı" gibi bir cevapla karşılaştım. Aynı şeyi Tüketici Hakem Heyeti'ne söylediklerinde muhtemelen eski servis raporları olmadığından dolayı cihazın ücretsiz onarımına karar verilir.
Şu anda tatildeyim İstanbul'a dönünce yapacağım ilk iş o olacak. Garanti kapdamında iken aynı şikayetle geldiğimi şöylediğimde "O bilgiler eski sistemde kaldı" gibi bir cevapla karşılaştım. Aynı şeyi Tüketici Hakem Heyeti'ne söylediklerinde muhtemelen eski servis raporları olmadığından dolayı cihazın ücretsiz onarımına karar verilir.