Monster notebook güvenli mi?

Evet dediğin gibi bazıları kronik sorunlu çıkabiliyor. Ama alacağın modeli iyice araştırıp sonra alırsan hiçbir sıkıntı çıkmaz. Örneğin ben : Bir PC toplamak için 15 tane falan konu açtım bu forumda :D

Yani laptopta öyle olmuyor :D bende araştırıp aldım ama model çıkar çıkmaz aldım kimsede o ara sorun yoktu. abra a5 11.1.1 modeline sahibim. Ama yazılımsal ve kronik sorunları oldukça bol mağlesef :(

Yani laptopta öyle olmuyor :D bende araştırıp aldım ama model çıkar çıkmaz aldım kimsede o ara sorun yoktu. abra a5 11.1.1 modeline sahibim. Ama yazılımsal ve kronik sorunları oldukça bol mağlesef :(
Benim anlatmaya çalıştığım şey; tamam bazı modellerinde kronik sorunlar çıkabiliyor evet farkındayım. Ama bu monster notebook markasının güvenilmez ve kötü bir marka olduğunu göstermez. ( siz kötü dediniz demiyorum açıklama )

Benim anlatmaya çalıştığım şey; tamam bazı modellerinde kronik sorunlar çıkabiliyor evet farkındayım. Ama bu monster notebook markasının güvenilmez ve kötü bir marka olduğunu göstermez. ( siz kötü dediniz demiyorum açıklama )

Bu onu iyi bir markada yapmaz ama :) bir daha asla almam. Siz hangi modelini kullanıyorsunuz?

Güvenilir bir firmadır ama dipnot düşmek isterim ki clevo adlı bir Çin firmasından ürünü alıp marka basıp satmaktalar buna göre kararınızı vermenizi söylemekteyim imkanınız varsa başka markalar yönelin

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı