leclerc_16
Decapat
Daha fazla
Arkadaşlar Monster Tulpar T5 v19.2.1 kullanıyorum ve cihazı soğutamıyorum. Servise göndermeden önce 99C'yi görüyordum, servise gönderdim temizlik ve termal macun değişimi yapıldı ve üzerinden yaklaşık 2 hafta geçmesine rağmen genelde 92-93C ve anlık 97-98C görüyorum. Önümüz yaz ve cihaz daha fazla ısınıp performans kaybetmeye başlayacak. Vakumlu soğutuculardan aldım ama faydası yok mu anlayamadım, pek işe yaramıyor gibi 1C ara sıra düşürüyor.
( exeo Vakumlu Rgb Usb Harici Taşınabilir Gaming Notebook Fanı Fiyatı, Yorumları - Trendyol ).
Sizce bunu iade edeyim mi? Monster'ın kendi soğutucusunu alsam işe yarar mı? Bana başka ne çözüm önerebilirsiniz çünkü artık bilgisayarın sorunlarından bıktım(ekranda ölü piksel, kalitesiz kasa, ısınma vb.)
( exeo Vakumlu Rgb Usb Harici Taşınabilir Gaming Notebook Fanı Fiyatı, Yorumları - Trendyol ).
Sizce bunu iade edeyim mi? Monster'ın kendi soğutucusunu alsam işe yarar mı? Bana başka ne çözüm önerebilirsiniz çünkü artık bilgisayarın sorunlarından bıktım(ekranda ölü piksel, kalitesiz kasa, ısınma vb.)
Son düzenleyen: Moderatör: