UmutAKSOY Hectopat Katılım 30 Haziran 2019 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2023 #1 Cuma günü elime Monster Notebook geçti. Yaklaşık 1 saat kullandıktan sonra IPS glow olduğunu fark ettim. Endişelenmeli miyim iade etmeli miyim? Dosya Ekleri IMG_20231117_200316.jpg 62,4 KB · Görüntüleme: 104 IMG-20231117-WA0022.jpg 77,3 KB · Görüntüleme: 80
Cuma günü elime Monster Notebook geçti. Yaklaşık 1 saat kullandıktan sonra IPS glow olduğunu fark ettim. Endişelenmeli miyim iade etmeli miyim?
Iorweth25 Hectopat Katılım 24 Nisan 2023 Mesajlar 2.589 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2023 #2 IPS glow normal bütün IPS panellerde hocam. Fakat gözünüzü rahatsız edecek derecede ise iade edin
UmutAKSOY Hectopat Katılım 30 Haziran 2019 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2023 #3 madsea25 dedi: IPS glow normal bütün IPS panellerde hocam. Fakat gözünüzü rahatsız edecek derecede ise iade edin Genişletmek için tıkla... Hocam 37 k ya aldım Dell Gaming düşünüyorum 4 gün oldu iade edip onu mu almalıyım ya da aynı sıkntı çıkar mı?
madsea25 dedi: IPS glow normal bütün IPS panellerde hocam. Fakat gözünüzü rahatsız edecek derecede ise iade edin Genişletmek için tıkla... Hocam 37 k ya aldım Dell Gaming düşünüyorum 4 gün oldu iade edip onu mu almalıyım ya da aynı sıkntı çıkar mı?
totra_proska Hectopat Katılım 27 Mart 2023 Mesajlar 6.305 Çözümler 22 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2023 #4 Ben olsam IPS glow olduğundan değil monster olduğundan iade ederdim, içinde ne olursa olsun 37K etmez. (monster kullanıcısı)
Ben olsam IPS glow olduğundan değil monster olduğundan iade ederdim, içinde ne olursa olsun 37K etmez. (monster kullanıcısı)
AsdAsLAYEr Hectopat Katılım 11 Nisan 2021 Mesajlar 1.716 Çözümler 3 Yer Antalya Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2023 #5 UmutAKSOY dedi: Hocam 37 k ya aldım Dell Gaming düşünüyorum 4 gün oldu iade edip onu mu almalıyım ya da aynı sıkntı çıkar mı? Genişletmek için tıkla... Istersen 100.000 liralık laptop al ips panel aldığın sürece bu değişmeyecek
UmutAKSOY dedi: Hocam 37 k ya aldım Dell Gaming düşünüyorum 4 gün oldu iade edip onu mu almalıyım ya da aynı sıkntı çıkar mı? Genişletmek için tıkla... Istersen 100.000 liralık laptop al ips panel aldığın sürece bu değişmeyecek
ahmetkayahazretleri Centipat Katılım 8 Ağustos 2023 Mesajlar 230 20 Kasım 2023 #6 i UmutAKSOY dedi: Cuma günü elime Monster Notebook geçti. Yaklaşık 1 saat kullandıktan sonra IPS glow olduğunu fark ettim. Endişelenmeli miyim iade etmeli miyim? Genişletmek için tıkla... iade et
i UmutAKSOY dedi: Cuma günü elime Monster Notebook geçti. Yaklaşık 1 saat kullandıktan sonra IPS glow olduğunu fark ettim. Endişelenmeli miyim iade etmeli miyim? Genişletmek için tıkla... iade et
totra_proska Hectopat Katılım 27 Mart 2023 Mesajlar 6.305 Çözümler 22 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2023 #7 AsdAsLAYEr dedi: Istersen 100.000 liralık laptop al ips panel aldığın sürece bu değişmeyecek Genişletmek için tıkla... İnce çerçeve yapacaz diye düzgün yalıtım yapmıyorlar her yerden ışık sızıyor.
AsdAsLAYEr dedi: Istersen 100.000 liralık laptop al ips panel aldığın sürece bu değişmeyecek Genişletmek için tıkla... İnce çerçeve yapacaz diye düzgün yalıtım yapmıyorlar her yerden ışık sızıyor.
UmutAKSOY Hectopat Katılım 30 Haziran 2019 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2023 #8 AsdAsLAYEr dedi: Istersen 100.000 liralık laptop al IPS panel aldığın sürece bu değişmeyecek. Genişletmek için tıkla... Hocam alttan fazla geldi gibi zaten Monster ile iletişime geçtim.
AsdAsLAYEr dedi: Istersen 100.000 liralık laptop al IPS panel aldığın sürece bu değişmeyecek. Genişletmek için tıkla... Hocam alttan fazla geldi gibi zaten Monster ile iletişime geçtim.
Iorweth25 Hectopat Katılım 24 Nisan 2023 Mesajlar 2.589 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2023 #9 UmutAKSOY dedi: Hocam 37 k ya aldım Dell Gaming düşünüyorum 4 gün oldu iade edip onu mu almalıyım ya da aynı sıkntı çıkar mı? Genişletmek için tıkla... Ben yerinizde olsam iade edip Dell alırdım ama IPS glow olduğundan değil, yukarıda arkadaş demiş zaten
UmutAKSOY dedi: Hocam 37 k ya aldım Dell Gaming düşünüyorum 4 gün oldu iade edip onu mu almalıyım ya da aynı sıkntı çıkar mı? Genişletmek için tıkla... Ben yerinizde olsam iade edip Dell alırdım ama IPS glow olduğundan değil, yukarıda arkadaş demiş zaten
AsdAsLAYEr Hectopat Katılım 11 Nisan 2021 Mesajlar 1.716 Çözümler 3 Yer Antalya Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2023 #10 UmutAKSOY dedi: Hocam alttan fazla geldi gibi zaten Monster ile iletişime geçtim. Genişletmek için tıkla... Fazla biraz sen de haklısın genellikle kenarlardan gelir
UmutAKSOY dedi: Hocam alttan fazla geldi gibi zaten Monster ile iletişime geçtim. Genişletmek için tıkla... Fazla biraz sen de haklısın genellikle kenarlardan gelir