Monster Notebook IPS glow ya da ışık sızması yapıyor

Dediğim gibi pek umursamıyorum ne kasa olduğunu.

Bin çeşit model olduğundan hatırlamıyorum, yanlış bir şey demek istemem.

Klavye ve malzeme kalitesinden bahsediyorum.

Her şey fiyatına göre hayır metal beklemiyorum.

Fazla parmak izi tutuyor bir de keşke daha sağlam kasalar yapsalar ve hani bu IPS sanırım kasanın sıkması ile alakalı bunlar küçük şeyler yazılmıda kötü daha da gelişebilir çok zor şeyler değil.

Fazla parmak izi tutuyor bir de keşke daha sağlam kasalar yapsalar ve hani bu IPS sanırım kasanın sıkması ile alakalı bunlar küçük şeyler yazılmıda kötü daha da gelişebilir çok zor şeyler değil.
Katılıyorum, bu paraları verince böyle ufak şeyler göze batmaya başlıyor.

MonsterTulpar T5 V23.2.2 Intel Core i7 12650H 32 GB RAM 1 TB SSD 8 GB RTX 4060 FreeDOS 15, 6"

Macun değişimi şart bu cihaza, MX4 var içinde çok sorun çıkarır haberiniz olsun. Bir de sizden ThrottleStop indirip tpl sekmesini SS atmanızi isteyeceğim. Limit değerlerini öğrenmek için.

Katılıyorum, bu paraları verince böyle ufak şeyler göze batmaya başlıyor.

Hayatımda aldığım ilk bilgisayar daha önce Lenovo B50-80 model laptopum vardı onda bile böyle sıkıntılar yoktu bilgisayar mühendisliği öğrencisiyim yapay zeka ile uğraşmak istiyorum ve ekran kartı lazım 4060 gayet güzel ancak böyle sorunlar can sıkıyor vize haftam ve bununla uğraşıyorum.

Macun değişimi şart bu cihaza, MX4 var içinde çok sorun çıkarır haberiniz olsun. Bir de sizden ThrottleStop indirip tpl sekmesini SS atmanızi isteyeceğim. Limit değerlerini öğrenmek için.

Hocam sınavım var yarın 😂 yarın alıntılayıp atarım.

Cümle alem MX4'ün pump out yaptığından dolayı laptoplarda kullanmayın diyor, monster neden MX4 kullanıyor anlamış değilim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı