Klavye ve malzeme kalitesinden bahsediyorum.
Dediğim gibi giriş seviyesi cihazarda metal kasa beklentiniz olmasın, gayet güzel iş çıkarıyorlar.
Memnunsanız ne mutlu size.Dediğim gibi giriş seviyesi cihazarda metal kasa beklentiniz olmasın, gayet güzel iş çıkarıyorlar.
Dediğim gibi pek umursamıyorum ne kasa olduğunu.
Bin çeşit model olduğundan hatırlamıyorum, yanlış bir şey demek istemem.
Her şey fiyatına göre hayır metal beklemiyorum.
Katılıyorum, bu paraları verince böyle ufak şeyler göze batmaya başlıyor.Fazla parmak izi tutuyor bir de keşke daha sağlam kasalar yapsalar ve hani bu IPS sanırım kasanın sıkması ile alakalı bunlar küçük şeyler yazılmıda kötü daha da gelişebilir çok zor şeyler değil.
Fazla parmak izi tutuyor bir de keşke daha sağlam kasalar yapsalar ve hani bu IPS sanırım kasanın sıkması ile alakalı bunlar küçük şeyler yazılmıda kötü daha da gelişebilir çok zor şeyler değil.
MonsterTulpar T5 V23.2.2 Intel Core i7 12650H 32 GB RAM 1 TB SSD 8 GB RTX 4060 FreeDOS 15,6"Sizdeki model neydi?
MonsterTulpar T5 V23.2.2 Intel Core i7 12650H 32 GB RAM 1 TB SSD 8 GB RTX 4060 FreeDOS 15, 6"
Katılıyorum, bu paraları verince böyle ufak şeyler göze batmaya başlıyor.
Macun değişimi şart bu cihaza, MX4 var içinde çok sorun çıkarır haberiniz olsun. Bir de sizden ThrottleStop indirip tpl sekmesini SS atmanızi isteyeceğim. Limit değerlerini öğrenmek için.
Hocam sınavım var yarınyarın alıntılayıp atarım.
Cümle alem MX4'ün pump out yaptığından dolayı laptoplarda kullanmayın diyor, monster neden MX4 kullanıyor anlamış değilim.Macun değişimi şart bu cihaza, MX4 var içinde çok sorun çıkarır haberiniz olsun. Bir de sizden ThrottleStop indirip tpl sekmesini SS atmanızi isteyeceğim. Limit değerlerini öğrenmek için.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.