T.arda06
Decapat
Daha fazla
Evet... Monster Notebook harbiden pişmanlıkmış ve açık konuşacağım tüm laptopların buna yakın olduğunu tahminen söyleyecek olursam direk bunu acı bir yoldan deneyimlediğim için direk Gaming laptoplar pişmanlıktır. Bu indirimli fiyatı 28k olan Monster'ın Abra A5 20.4.2 modeli olan bu laptop dün gece saatlerinde ben oyundayken ki gördüğüm sıcaklık derecelerinden sonra iyice beni pişman etmişti. Halbuki daha alalı neredeyse 1/1, 5 ay oluyor. Gerçi sorun biraz bendende kaynaklı olabilir çünkü kardeşim ile sırayla bakıyoruz ve bilgisayar neredeyse aralıksız 10 12 saat çalışıyor üstüne bir de bu bilgisayardan YouTuber veya streamer olmak istediğimden video falan çektiğimden acaba termal macunu çoktan mı eridi diye düşünmedim değil. Performans tarafında tam olarak yüz üstü bırakmasa da bu sıcaklık problemi çok büyük bir sorun ve belki bunu laptop fanı ile 10 veya 15 derece bile olsa çözebilirim diye düşündüm fakat internetten artık bakmak istemiyorum çünkü laptop almadan önce de böyle yaptım ve hüsrana uğradım ondan en azından bir bilene sormak daha iyi olur diye düşündüm. Öncelikle sizce laptop soğutucular iş görür mü ve ikincisi eğer görüyorsa hangisi daha kalitelidir ve alınmalıdır. Şimdiden yardımcı olacak herkese çok teşekkür eder ve iyi günler dilerim.