Monster notebook işletim sistemi bahanesi

Asayiş Berkemal

Hectopat
Daha fazla  
Monster notebook aldım 1. aydan sonra CPU 98-100 derecenin altına inmiyordu. Servise gitti ama 3. aydan sonra gitti. Çünkü o zaman sorun yoktu. FPS dropları başlayınca gönderdim, o zaman bilmiyordum. 3 aylık cihaza genel bakım yapmışlar. Termal macun yenileme, klavye altı temizliği vs. işletim sistemi hatalı dediler. Temiz kurulum yaptım. 2 hafta sonra sorun yine çıktı. Tekrar gönderdim, yine aynı şeyler yapılmış. İşletim sistemi hatalı diyorlar. Anlamadım, sürekli bahane işletim sistemi. Benim merak ettiğim; bu ne olabilir? İşletim sistemi neyi hatalı olabilir? Düzelmez gibi geliyor bana. Yine elime ulaşsın, tekrar konu açarım ama bu bahane nedir?

Bir virüs format atılsa bile windows.old klasöründe kalabilir. HDD veya SSD'ye loww Level format atıp Windows kurun.

Koskoca Microsoft’un bütün dünyaya sunduğu işletim sistemi mi hatalı diye sert bir dille sorup cevap almayı deneyin, bu teknoloji şirketlerinin iss şirketlerinin iş bilmez, teknik bilgiden yoksun müşteri hizmetleri sadece insanları sinir hastası etmeyi becerebiliyorlar ya.

Koskoca Microsoft'un bütün dünyaya sunduğu işletim sistemi mi hatalı diye sert bir dille sorup cevap almayı deneyin, bu teknoloji şirketlerinin ISS şirketlerinin iş bilmez, teknik bilgiden yoksun müşteri hizmetleri sadece insanları sinir hastası etmeyi becerebiliyorlar ya.

Senin 16 GB RAM vardı söktüm 4 taktım kardeşim yavaşlatıyordu.

i5-9300h işlemcim var 94 derece gördüm ve maalesef evet bu sıcaklık değerleri normalmiş.
Rahatlatmak için undervolt denedim, bazı markalar undervoltu kapatmış yapamadım.
Son çare bilgisayarın güç yönetimini Power saver olarak ayarladım, 80-88 arası değişiyor şu an.

Monster notebook aldım 1. aydan sonra CPU 98-100 derecenin altına inmiyordu. Servise gitti ama 3. aydan sonra gitti. Çünkü o zaman sorun yoktu. FPS dropları başlayınca gönderdim, o zaman bilmiyordum. 3 aylık cihaza genel bakım yapmışlar. Termal macun yenileme, klavye altı temizliği vs. işletim sistemi hatalı dediler. Temiz kurulum yaptım. 2 hafta sonra sorun yine çıktı. Tekrar gönderdim, yine aynı şeyler yapılmış. İşletim sistemi hatalı diyorlar. Anlamadım, sürekli bahane işletim sistemi. Benim merak ettiğim; bu ne olabilir? İşletim sistemi neyi hatalı olabilir? Düzelmez gibi geliyor bana. Yine elime ulaşsın, tekrar konu açarım ama bu bahane nedir?

Abra serisi ise Abra'ların %90'ı ısınma sorunlu. Modelin sıkıntısı yani. Geçmiş olsun. Kendi sorunlarını işletim sistemi hatalı diyerek geçiştirmeye çalışıyorlar.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı