kaplanphence Hectopat Katılım 22 Eylül 2016 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2022 #1 Arkadaşlar kolay gelsin. Monster Notebook bilgisayarım var. Discord'da görüntülü konuşurken kamera kendini gece görüş moduna alıyor ve kapatamıyorum. Nasıl kapatabilirim? Yardımcı olursanız sevinirim.
Arkadaşlar kolay gelsin. Monster Notebook bilgisayarım var. Discord'da görüntülü konuşurken kamera kendini gece görüş moduna alıyor ve kapatamıyorum. Nasıl kapatabilirim? Yardımcı olursanız sevinirim.
Lytwest Centipat Katılım 10 Temmuz 2022 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2022 #2 Bilgisayarda ayarlar kısmından kameraya erişmesini engelleyebilirsiniz. Artı 0 Eksi
KS KS kaplanphence Hectopat Katılım 22 Eylül 2016 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2022 #3 Lytwest dedi: Bilgisayarda ayarlar kısmından kameraya erişmesini engelleyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Denedim fakat kamerayı açmıyor bu seferde. Artı 0 Eksi
Lytwest dedi: Bilgisayarda ayarlar kısmından kameraya erişmesini engelleyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Denedim fakat kamerayı açmıyor bu seferde.
Lytwest Centipat Katılım 10 Temmuz 2022 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2022 #4 Kendi özelliği olabilir, Monster'a ait teknik desteğe sormanız daha doğru olacaktır. Artı 0 Eksi