Monster Notebook Karne Kampanyası Başladı

Ali Güngör

Genel Yayın Yönetmeni
Yönetici
Katılım
22 Haziran 2011
Mesajlar
52.959
Çözümler
17
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036
Monster Notebook Karne Kampanyası

Monster Notebook, karne heyecanının yaklaştığı bu günlerde öğrencileri ve ebeveynleri sevindirecek yeni kampanyasını duyurdu. Monster Notebook, büyük karne kampanyası kapsamında seçili laptop, aksesuar ve monitörlerde indirime gitti. Seçili laptoplarda yüzde 25, seçili aksesuarlarda yüzde 20 ve monitörlerde yüzde 5’e varan indirim fırsatı sunan kampanyadan 30 Haziran’a kadar Monster Notebook mağazaları ve monsternotebook.com.tr üzerinden yararlanılabilecek. Güvenilir, güçlü ve […]

Devamı: Monster Notebook Karne Kampanyası Başladı
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...
 
Dostum Clevo kasa alıp ısınma sorunundan oyun oynamasın mı alan kişi? Clevo modeller çoğu zaman sorunlu oluyor servis bir şey de yapamıyor zaten.
Bizzat Clevo kasa Tular T7 ile ısınmadan her oyunu oynadım. Ultra Elden Ring dahil. Haziran ve Temmuz bu 2 ay biraz sıkıntı klima yoksa odada. Onun dışında yükseltici ve CC ayarları ile sorun falan yok.

Sorun yaşayanlar ya bilgisayarında başka bir problem olan ya da bilgisizce kullanan kişiler. Servis konusunda haklısın tamirata gelince zayıflar. Clevo olayı haddinden fazla abartılıyor bu forumda.

Son paragrafımı da yazayım çünkü senden sonra hamsi misali zıplayan olacaktır. Fanboy ve Haterler ile uğraşmak zaman kaybı lakin bilgi bilgidir. 17.3 her zaman 15.62 dan az ısınır sebebi ise bilgisayarın gövdesinin daha büyük olmasıdır. Küçük her zaman daha çok sıcaklık yayar ufacık alana ısı üreten o kadar bileşen dip dibe sıkış tepiş bilgisayar o şekilde çalışıyor. En sağlam fan olsa neye yarar. 17.3'ün büyüklük avantajı sadece ekranda değil gövdede de kendini gösteriyor kasa içi hava sirkülasyonu daha rahat olur.
 
Bizzat Clevo kasa Tular T7 ile ısınmadan her oyunu oynadım. Ultra Elden Ring dahil. Haziran ve temmuz bu 2 ay biraz sıkıntı klima yoksa odada. Onun dışında yükseltici ve CC ayarları ile sorun falan yok.

Sorun yaşayanlar ya bilgisayarında başka bir problem olan ya da bilgisizce kullanan kişiler. Servis konusunda haklısın tamirata gelince zayıflar. Clevo olayı haddinden fazla abartılıyor bu forumda.

Son paragrafımı da yazayım çünkü senden sonra hamsi misali zıplayan olacaktır. Fanboy ve Haterler ile uğraşmak zaman kaybı lakin bilgi bilgidir. 17.3 her zaman 15.62'dan az ısınır sebebi ise bilgisayarın gövdesinin daha büyük olmasıdır. Küçük her zaman daha çok sıcaklık yayar ufacık alana ısı üreten o kadar bileşen dip dibe sıkış tepiş bilgisayar o şekilde çalışıyor. En sağlam fan olsa neye yarar. 17.3'ün büyüklük avantajı sadece ekranda değil gövdede de kendini gösteriyor kasa içi hava sirkülasyonu daha rahat olur.

Dostum kullandığın modelin tamamını atar mısın?
 

Geri
Yukarı