mceylan Hectopat Katılım 24 Ekim 2019 Mesajlar 84 17 Haziran 2020 #1 Monster Abra A7 v11.1 bilgisayarımın klavye ışıkları, şarjdan çıkarınca yanmıyor. Sebebi ne olabilir?
Monster Abra A7 v11.1 bilgisayarımın klavye ışıkları, şarjdan çıkarınca yanmıyor. Sebebi ne olabilir?
OguzSFPY Centipat Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 148 Çözümler 1 17 Haziran 2020 #2 Pil tasarrufu için olabilir. Güç ayarlarını kontrol edin. Artı 0 Eksi
B #Burhan# Hectopat Katılım 12 Haziran 2020 Mesajlar 625 Çözümler 1 17 Haziran 2020 #3 Normal bir şey değil mi? Artı 0 Eksi
KS KS mceylan Hectopat Katılım 24 Ekim 2019 Mesajlar 84 17 Haziran 2020 #4 OguzSFPY dedi: Pil tasarrufu için olabilir. Güç ayarlarını kontrol edin. Genişletmek için tıkla... Performans gerektiren durumlarda güç planını yüksek performans olarak değiştiriyorum fakat şuan dengeli seçilmiş vaziyette. Artı 0 Eksi
OguzSFPY dedi: Pil tasarrufu için olabilir. Güç ayarlarını kontrol edin. Genişletmek için tıkla... Performans gerektiren durumlarda güç planını yüksek performans olarak değiştiriyorum fakat şuan dengeli seçilmiş vaziyette.
OguzSFPY Centipat Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 148 Çözümler 1 17 Haziran 2020 #5 Peki yüksek performansta ışık yanıyor mu? Artı 0 Eksi
KS KS mceylan Hectopat Katılım 24 Ekim 2019 Mesajlar 84 17 Haziran 2020 #6 OguzSFPY dedi: Peki yüksek performansta ışık yanıyor mu? Genişletmek için tıkla... Hayır. Denedim şimdi olmadı #Burhan# dedi: Normal bir şey değil mi? Genişletmek için tıkla... Neden olsun ki ? Artı 0 Eksi
OguzSFPY dedi: Peki yüksek performansta ışık yanıyor mu? Genişletmek için tıkla... Hayır. Denedim şimdi olmadı #Burhan# dedi: Normal bir şey değil mi? Genişletmek için tıkla... Neden olsun ki ?
ZYP33 Hectopat Katılım 25 Haziran 2019 Mesajlar 943 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2020 #7 mceylan dedi: Hayır. Denedim şimdi olmadı Neden olsun ki? Genişletmek için tıkla... Pilde kullanın size tavsiyem bu yönde eğer pil eskimesin diye kullanmıyorsanızda pil dura dura eskiyor bu seferde. Artı 0 Eksi
mceylan dedi: Hayır. Denedim şimdi olmadı Neden olsun ki? Genişletmek için tıkla... Pilde kullanın size tavsiyem bu yönde eğer pil eskimesin diye kullanmıyorsanızda pil dura dura eskiyor bu seferde.
KS KS mceylan Hectopat Katılım 24 Ekim 2019 Mesajlar 84 17 Haziran 2020 #8 ZYP33 dedi: Pilde kullanın size tavsiyem bu yönde eğer pil eskimesin diye kullanmıyorsanızda pil dura dura eskiyor bu seferde. Genişletmek için tıkla... Basit işlerim için pilde kullanıyorum zaten. Performans gerektiren durumlarda prize takmam şart oluyor. Artı 0 Eksi
ZYP33 dedi: Pilde kullanın size tavsiyem bu yönde eğer pil eskimesin diye kullanmıyorsanızda pil dura dura eskiyor bu seferde. Genişletmek için tıkla... Basit işlerim için pilde kullanıyorum zaten. Performans gerektiren durumlarda prize takmam şart oluyor.
ZYP33 Hectopat Katılım 25 Haziran 2019 Mesajlar 943 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2020 #9 mceylan dedi: Basit işlerim için pilde kullanıyorum zaten. Performans gerektiren durumlarda prize takmam şart oluyor. Genişletmek için tıkla... Anlamadınız pil takılı halde kullanın demek istedim hem elektrik kesilirse cihazınız zararda görmez. Artı 0 Eksi
mceylan dedi: Basit işlerim için pilde kullanıyorum zaten. Performans gerektiren durumlarda prize takmam şart oluyor. Genişletmek için tıkla... Anlamadınız pil takılı halde kullanın demek istedim hem elektrik kesilirse cihazınız zararda görmez.
OguzSFPY Centipat Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 148 Çözümler 1 17 Haziran 2020 #10 ZYP33 dedi: Anlamadınız pil takılı halde kullanın demek istedim hem elektrik kesilirse cihazınız zararda görmez. Genişletmek için tıkla... Hocam tamam da adam laptopu masada sabit kalsın diye almamıştır heralde. Laptopun işlevi olarak şarjda olmadan da kullanabilir. Artı 0 Eksi
ZYP33 dedi: Anlamadınız pil takılı halde kullanın demek istedim hem elektrik kesilirse cihazınız zararda görmez. Genişletmek için tıkla... Hocam tamam da adam laptopu masada sabit kalsın diye almamıştır heralde. Laptopun işlevi olarak şarjda olmadan da kullanabilir.