Chmy Femtopat Katılım 19 Temmuz 2024 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2024 #1 Minidump Rapor Linki https://1drv.ms/u/c/38a39c3550d29393/EcbBHdYjjG5OjEkG2FtxF7UBzKD7WlEZUJGA1Gr2ZPV_3w?e=e6rfJZ Merhaba, bu haftanın başından beri çökme ve mavi ekran hataları alıyorum. LoL oynarken veya internette dolaşırken ya sekme çöküyor ya da mavi ekran hatası alıyorum. Dump dosyalarından anlayan birisi yardım ederse sevinirim.
Merhaba, bu haftanın başından beri çökme ve mavi ekran hataları alıyorum. LoL oynarken veya internette dolaşırken ya sekme çöküyor ya da mavi ekran hatası alıyorum. Dump dosyalarından anlayan birisi yardım ederse sevinirim.
Çözüm GFYT 19 Temmuz 2024 Chmy dedi: Sürücüyü güncelledim ancak sorun devam ediyor. Genişletmek için tıkla... İntel DSA ile işlemci entegre grafik birimini de güncelle.
Chmy dedi: Sürücüyü güncelledim ancak sorun devam ediyor. Genişletmek için tıkla... İntel DSA ile işlemci entegre grafik birimini de güncelle.
GFYT Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Kıdemli Üye 1000'e Doğru Sosyal Bekçisi Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 17.021 Makaleler 1 Çözümler 562 19 Temmuz 2024 #2 Merhaba, NVIDIA kartınızın sürücüsünü güncelleyin. Artı 0 Eksi
KS KS Chmy Femtopat Katılım 19 Temmuz 2024 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2024 #3 GFYT dedi: Merhaba, NVIDIA kartınızın sürücüsünü güncelleyin. Genişletmek için tıkla... Sürücüyü güncelledim ancak sorun devam ediyor Artı 0 Eksi
GFYT dedi: Merhaba, NVIDIA kartınızın sürücüsünü güncelleyin. Genişletmek için tıkla... Sürücüyü güncelledim ancak sorun devam ediyor
GFYT Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Kıdemli Üye 1000'e Doğru Sosyal Bekçisi Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 17.021 Makaleler 1 Çözümler 562 19 Temmuz 2024 #4 Chmy dedi: Sürücüyü güncelledim ancak sorun devam ediyor. Genişletmek için tıkla... İntel DSA ile işlemci entegre grafik birimini de güncelle. Artı 0 Eksi Çözüm
Chmy dedi: Sürücüyü güncelledim ancak sorun devam ediyor. Genişletmek için tıkla... İntel DSA ile işlemci entegre grafik birimini de güncelle.
KS KS Chmy Femtopat Katılım 19 Temmuz 2024 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2024 #5 GFYT dedi: Intel dsa ile işlemci entegre grafik birimini de güncelle. Genişletmek için tıkla... Şimdilik sorun yok gibi teşekkürler. biraz zaman geçtikten sonra tekrar çökmeye başladı ne yapacağım bilmiyorum Son düzenleme: 19 Temmuz 2024 Artı 0 Eksi
GFYT dedi: Intel dsa ile işlemci entegre grafik birimini de güncelle. Genişletmek için tıkla... Şimdilik sorun yok gibi teşekkürler. biraz zaman geçtikten sonra tekrar çökmeye başladı ne yapacağım bilmiyorum