Monster Notebook Nasıldır ?

Monster abra kasa kullanan arkadaşım var çok memnun fakat şikayet eden insanlarda var biraz ya kullanımla alakalı yada bazı ürünler direk sıkıntılı geliyor ama ben monster ın genel olarak kargo teslim süresi ve teknik desteğinden memnunum farenin güncellemesi ile ilgili bir sıkıntı yaşamıştım ve teamviewer ile sorunumu 2 3 dk de hemen hallettiler ayrıca ürünü pazar günü sipariş ettim salı günü saat öğlen 12 gibi teslim ettiler . Bence bütçen yetiyorsa tulpar kasa monster al memnun olursun.

Abra serisi yaramaz diyosunuz yani. Ben normalde Asus N552 alacaktım ama Abra A5 ile arasında 1000 ₺ var ciddi bir fark ondan sordum.

Bende araştırıyorum aynı şekilde N552 ile monster arasında gidip geliyorum ama N552 bende ağır basıyor nedense.

Arkadaşlar, ben de asus n552vw ve monster abra a5 v11.1.1 arasında kaldım ciddi kararsızım.Siz ne yaptınız acaba?
Laptopu sık sık dışarı çıkardığım için kasa malzeme kalitesi benim için önemli ancak şuan 2 laptopun da 16gb RAM bulunduran modellerinin fiyatları hemen hemen aynı ancak Monsterın işlemcisi ve ekran kartı çok daha iyi. SSDsi eksik buna karşılık sadece.

Abra A5lerin malzemele kalitesinin kötü olduğuna herkes hemfikir ise Asus n552vw alacağım? Yoksa bu fiyat/performansı kaçırmak istemiyorum.

yardımcı olursanız çok sevinirim.

Monster abra serisinin malzeme kalitesi iyi değil ama bu senin kullanım şeklinle alakalı cihazı düzgün kullanırsan hangi cihazı kullanırsan kullan bir şey olmaz ama diyorsan cihaza fazla dikkat etmem çarpma vs. gibi durumlarda kasa kalitesi önemli hal alır. Eğer cihazı dikkatli kullanan biriyseniz Monster'ı tercih etmek akıllıca ama cihazı çarpma vb. şeylerle karşılaşma ihtimali yüksekse malzeme kalitesi iyi olanı tercih etmek önemli.

Arkadaslar bende monster almayı düşünüyorum ve taksitle alıcam beģenmezsem iade edicem fakat kredi kartıyla taksitle alıcaģım için para iade ve taksit iptalinde sorun olurmu nasıl para iadesi yapıcaklat

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı