Çözüldü Monster Notebook nasıldır?

• Konuyu başlatan Baldi
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 8
  • Görüntüleme 1.971
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Baldi

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Yakın zamanda alıp kullanan arkadaşlar eksiklerini artılarını söyleyebilir mi? Çok sorun duydum almaya değer mi? Bütçem kısıtlı 5000-7100 arası, hem oyun hem iş bilgisayarı olarak kullanacağım. Ayrıca bu stoklar ne zaman yenileniyor bilgisi olan var mı?

Ben kullanıyorum her şeyinden memnunum. Bilinçli kullanıcıysanız sizi üzmez. Garanti servisi Türkiyedeki başarılı nadir markalardandır benim şahsi görüşüm. 3 kere gittim sistemi gayet iyi oturtmuşlar.

Dün götürdüm mağazaya sabah verdim akşam aldım tertemiz yapmışlar cihazı. Sadece fanlarını silerler macunu yenilerler dedim klavye aralarındaki lekeleri bile silmişler %100 bakım yapmışlar sanki 😀

Monster alacaksanız mümkünse Tulpar serisinden almaya çalışın. Abra serisi her ne kadar yol kat etmiş olsa da hala bazı problemleri mevcut.
Diğer markalara göre sorun yaşama ihtimali bir tık daha fazla Monster ürünlerde.
Bütçeyi yükseltip Tulpar serisinden alırsanız daha iyi olacaktır sizin için.

Isınma gibi konularda Monster şu sıralar biraz daha iyi performans gösteriyor. 1-2 sene öncesine kadar şikayetler yağıyordu firmaya ancak yeni üretilen sistemlerde soğutma performansına daha fazla önem vermişler.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı