Monster Notebook Neden Sevilmiyor?

Ben kullandım ve hala kullanıyorum. 2 yıllık garanti sürecinde cihazım 8 kez garantiye gitti. 3 veya 4 kez parça değişi yapıldı. Şikayetvar.com a şikayet yazanlardan biriyim. Oradaki şikayetimi kaldırmazsam benim işletim sistemimle ilgili sorunlarını çözmeyecekleri söyledikleri bir telefon bile aldım ben arkadaşım. Ahmet diye biriydi. Telefonumdaki konuşmaları kayıt etmiyorum etsem çoktan dava açardım. Bu arada cihazımı değişim ve iade istedim zamanında istiyosanız dava açın bir şey değişmez dediler. Bulaşmayın bence paranıza yazık.
 
Gamepad almıştım bunlardan. Alıcısını kırdım. Mail attım dedim parası neyse vereyim yeni alıcı gönderin bana diye. (Garantisi devam ediyordu ama sonuçta benim hatam.) Ayrı satmıyoruz deyip reddettiler. Ben de şikayetvar sitesine yazdım, tabii değiştirelim dediler ve ücretsiz bir şekilde gönderdiler alıcısını. Tecrübem bu şekilde firma ile. Katılımcı arkadaşlara başarılar dilerim.
 
i5-9300H ve i5-1035G1 laptopları kulkanmadım ama i5-9300H daha güçlü bunu biliyoruz.
 
Servisin "ilgili" olması, bakım, macun vesaire olayları işin süsü. Bilgisayarlarının çoğu, hatta yenilerini araştırsam belki hepsi öyledir, hazır kasaların üstüne basılmış logodan ibaret. Monster'ı önceden kimse bilmezdi, "Oynamayadığınız oyun olursa iade garantisi." palavrasıyla çoluk çocuğun aklına girip yükseliş yakaladılar, ardından dövizde artış olunca millete başka seçenek kalmadığı için o yükseliş bozulmadı. Reklamlarında markalarının nasıl okunacağına karar veremeyen bir şirketi övmenin anlamı yok yani, yıllardır şaşmayan gerçekler bunlar.
 
Aynen. TongFang ve Clevo' dan laptop alıp logo basıyorlar. Allah bilir monitörleri CBOX veya farklı markanın monitörleridir.
 
Hocam doğru. Monster donanım olarak daha yüksek özellikleri daha uygun fiyatlı veriyor. Genelde herkes malzemesinden şikayetçi. Masaüstü değil ki sabit kalsın. Menteşe kırılması bile yaşayanlar var. Yoksa donanım olarak bulunmaz nimet. Soğutma konusunda fazla bilgim yok. Bu konuda yorum yapamam.
 
Açıkçası Tulpar T7 v19.4 kullaniyorum. Ocak ayında aldım termal macun alırken değiştirtmeme rağmen ısınma sorunları var. Turbo Boost'u açınca 95-97 derecelere kadar çıkıyor. Ayrıca o kadar para verirken premium bir görüntü bekliyor insan. Plastik olan bir cihaza 10k gibi bir para verince (biliyorum dolar olarak fazla değil ama TRY olarak fazla.) Daha bir premium bekliyor insan. Onun dışında başka işletim sistemi kurmak istersen Wifi kartı değiştirmek gerekiyor. Onun dışında laptop ekranında henüz sorun yaşamadım.
 
Menteşesi kırılan bir tek Monster değil diğer modellerinde kırılıyor. FP olarak en ucuz neyse gidin onu alın.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…