fox00 Centipat Katılım 12 Ekim 2020 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ekim 2020 #1 Bu aralara laptoplar pahalandı ama Monster Notebook almak istiyorum. Sizce Monster Notebook alsam pişman olur muyum? Ya da önerebileceğiniz oyuncu laptopları var mı?
Bu aralara laptoplar pahalandı ama Monster Notebook almak istiyorum. Sizce Monster Notebook alsam pişman olur muyum? Ya da önerebileceğiniz oyuncu laptopları var mı?
Vavien. Zettapat Katkıda Bulunan Forumun Hafızası 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 20 Aralık 2014 Mesajlar 19.469 Makaleler 6 Çözümler 514 Yer İstanbul 12 Ekim 2020 #2 Pişman olanı da var olmayanı da var. Ben kaliteli alıp daha düşük performanslı alma taraftarıyım.
Nan0TecH Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 1.287 Çözümler 4 Yer VİRJİNYA Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar destekli Makina imalatı 12 Ekim 2020 #3 Monster pişman etmez. Nan0TecH dedi: Monster pişman etmez. Genişletmek için tıkla... Bana göre tabii ki. Son düzenleyen: Moderatör: 12 Ekim 2020
Monster pişman etmez. Nan0TecH dedi: Monster pişman etmez. Genişletmek için tıkla... Bana göre tabii ki.
adnannn Hectopat Katılım 3 Eylül 2020 Mesajlar 209 12 Ekim 2020 #4 Bütçe? Ona göre laptop önereyim. Son düzenleyen: Moderatör: 12 Ekim 2020
deniz3326 Picopat Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 291 Yer Plunder Outpost Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ekim 2020 #5 Her markada olduğunu gibi müşteriden müşteriye deneyimler farklılık gösterebilir ama bana sorarsan pişman etmez.
Her markada olduğunu gibi müşteriden müşteriye deneyimler farklılık gösterebilir ama bana sorarsan pişman etmez.
Excly Picopat Katılım 27 Temmuz 2020 Mesajlar 165 12 Ekim 2020 #6 Çok geziyorsan benim gibi monster nimettir. Gezmiyorsan eğer masaüstü tavsiye ederim.Arkadaşım abra modelinden bir laptop aldı.Bir sorunla karşılaşmadığını söylüyor.Ben de bu yaz alacağım.
Çok geziyorsan benim gibi monster nimettir. Gezmiyorsan eğer masaüstü tavsiye ederim.Arkadaşım abra modelinden bir laptop aldı.Bir sorunla karşılaşmadığını söylüyor.Ben de bu yaz alacağım.
Catastrophe Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Ağustos 2014 Mesajlar 1.814 Çözümler 13 12 Ekim 2020 #7 Ben kullanıp pişman olmayan taraftayım ve hep tavsiye ederim alan da memnundu. Ama teknoloji şans işidir.
Ben kullanıp pişman olmayan taraftayım ve hep tavsiye ederim alan da memnundu. Ama teknoloji şans işidir.
Metzero Decapat Katılım 27 Ekim 2019 Mesajlar 923 Makaleler 1 Çözümler 4 12 Ekim 2020 #8 fox00 dedi: Bu aralara laptoplar pahalandı ama Monster notebook almak istiyorum. Sizce Monster notebook alsam pişman olur muyum? Ya da önerebileceğiniz oyuncu laptopları var mı? Genişletmek için tıkla... 1.5 sene kullandım okulum bitince sattım. Herhangi bir sorun yaşamadım. Aksine teknik destekleri çok iyi, ama sorun yaşayanda var.
fox00 dedi: Bu aralara laptoplar pahalandı ama Monster notebook almak istiyorum. Sizce Monster notebook alsam pişman olur muyum? Ya da önerebileceğiniz oyuncu laptopları var mı? Genişletmek için tıkla... 1.5 sene kullandım okulum bitince sattım. Herhangi bir sorun yaşamadım. Aksine teknik destekleri çok iyi, ama sorun yaşayanda var.
fox00 Centipat Katılım 12 Ekim 2020 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ekim 2020 #9 adnannn dedi: Bütçe? Ona göre laptop önereyim Genişletmek için tıkla... 7bin 7.5 arası
ftftc_ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Şubat 2018 Mesajlar 2.849 Makaleler 3 Çözümler 10 12 Ekim 2020 #10 fox00 dedi: Bu aralara laptoplar pahalandı ama Monster Notebook almak istiyorum. Sizce Monster Notebook alsam pişman olur muyum? Ya da önerebileceğiniz oyuncu laptopları var mı? Genişletmek için tıkla... Teknoloji şans işidir. Bu yüzden en iyi teknik servise sahip marka olan Monster markasını öneririm.
fox00 dedi: Bu aralara laptoplar pahalandı ama Monster Notebook almak istiyorum. Sizce Monster Notebook alsam pişman olur muyum? Ya da önerebileceğiniz oyuncu laptopları var mı? Genişletmek için tıkla... Teknoloji şans işidir. Bu yüzden en iyi teknik servise sahip marka olan Monster markasını öneririm.