Monster Notebook Pişmanlıktır

Garanti ücreti iki yıl içerisinde artan kurdan dolayı artmıştır. Her teknolojik üründe anakart gibi bir parça bozulduğu takdirde yüksek fiyatlar ortaya çıkıyor. Monster'ın birçok cihazı sınır sıcaklıklarda çalıştığı için anakart bozulması kaçınılmaz. Bozulmadı ise diskten verinizi kurtarabilir hatta RAM'lerinizi kullanabilirsiniz.

Hocam Monster almayı düşünüyordum aklıma takıldı. Tulpar T5 v21.7 modelindede aynı sorunları yaşar mıyım?
O model magnezyum kasa sanırım, MSI kasası kullanıyor. Ayrıca Abra serisi Monster'in yüzkarası olduğu kadar da Tulpar serisi de son zamanlarda gurur kaynağı oldu. Dediğin model yurtdışında da beğenilen bir model diye biliyorum. Tabii bu illaki sorunsuz olacak diye bir şey değil. MSI alsanız da illaki bir sorunla karşılaşırsınız. Şans işi bu, Monster da kumara giriyor direkt. MSI falan alıp sorun yaşadıkça garantide aylarca beklemek yerine Monster'a gönderip birkaç günde geri almak var. MSI ve Monster'i karşılaştırmıyorum örnek verdim sadece. Kısacası, söylediğiniz model iyi bir model. Aynı sorunları yaşamanız pek muhtemel değil. @Artoria Pendragon hocam, bildiklerimi söyledim ama sizler daha iyi bilirsiniz. Bu model hakkında düşünceleriniz nedir ?

Hocam ben anlamadım bu Monster'lerde ısıya karşı herhangi bir koruma yok mu? Veya parçalar mı çok dayanaksız 2013 üretimli Samsung laptopum işlemci boşta Google vs. 80 derece civarı gezer oyunda 100-101. bırakın yanmayı patlamayı bir kere kapanmadı bile sıcaktan dolayı. Laptop almaya karar verirsem Monster'den uzak duracağım. Teşekkürler.

Vallahi şuan oturur destan yazardım da geç oldu.

İlk olarak direkt sizinki sorunlu model.
İkinci evet Monster alıyorsan bazı riskleri var.

Ha bu konu yerine çözüm önerisi isteyebilirsiniz.

Vallahi artık Türk markalarına olan guvenimiz bunlar sayesinde azaldı.

Zaten Türk markası olan neredeyse hiçbir şey almam. Arkadaşıma demiştim bak şöyle TUF laptop var, MSI var falan diye dinlememiş Monster almış.

Bu arada Abra zaten yüz karası, Tulpar ise yazılımda berbat. Tabii bu Türkiye için. Yırt dışında Monster kalmadı. Abla ve Tulpar serisi gitti. Semruk gitti. Tulpar Notebook oldu. Yazılım desteği de veriyorlar. Ama hep yabancı ülkelerde bu kalite.

Vallahi şuan oturur destan yazardım da geç oldu.

İlk olarak direkt sizinki sorunlu model.
İkinci evet Monster alıyorsan bazı riskleri var.

Ha bu konu yerine çözüm önerisi isteyebilirsiniz.
Var mı hocam çözüm, Windows'un kurulu olduğu depolama diskinde (C de sanırım) (direkt laptopu satın aldığımda olan disk sonradan ekleme felan değil) bazı önemli dosyalar var, onları kurtarmak mümkün mü?

Bu ilk disk (Windows'un yüklü olduğu ) hdd mi ssd mi, ve takılıp çıkarılabilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…