Monster Notebook Pişmanlıktır

Buyurun burada birileri inceleme yapmis. 20.3 %30 20.4 %40 daha yavas calisiyor muadillerinden.

10. nesil ile 11 nesil cihazları karşılaştırmış konuda arkadaş. Daha yavaş çalıştığı kanısına nasıl vardınız bu konuyu okuyarak?

Araştırmadan alınan her model laptopta yaşanabilecek problemleri yaşamış konu sahibi arkadaş. 3 sene önce 100 bin TL alınan bir araç şu an 250 bine nasıl satılıyorsa aldığın cihazında tamir masrafının aldığın fiyattan yüksek olması şu piyasaya göre çok normal.
Hocam aldığım ilk laptop, tabiki acemilikler felan olacak, sonuçta işin piri değildim o zamanlar. İnsan başına geldikçe öğreniyor gerçekleri

Aynen öyle. Monster önermiyorum deyince de forumda ezberini iyi yapmış arkadaşlarımız yorumuma kahkahayı basıyorlar. Düşünmek aslında bizi ayırt eden özelliğimiz.
O kahkaha emojisi ezilen kesimin kendini savunma cabasi gibi bir sey zaten hic ciddiye almamak lazim. Karsi bir cumle kurabilecek zekasi olmayan insanlar kullaniyor.

10. nesil ile 11 nesil cihazları karşılaştırmış konuda arkadaş. Daha yavaş çalıştığı kanısına nasıl vardınız bu konuyu okuyarak?
O islemcilerin ne kadar performans verdigini, Cinebench gibi sentetik olmayan benchmarklarda ne kadar puan aldigini iyi biliyorum cunku.

Zaten Türk markası olan neredeyse hiçbir şey almam. Arkadaşıma demiştim bak şöyle TUF laptop var, MSI var falan diye dinlememiş Monster almış.
Aynı durumu ben de yaşıyorum arkadaşıma anlatmaya çalışıyorum bak pişman olursun şöyle böyle diyor hala monstır monstığr. Bu konuyu da kopyala yapıştır yaptım arkadaşıma umarım vazgeçirebilirim.

O islemcilerin ne kadar performans verdigini, Cinebench gibi sentetik olmayan benchmarklarda ne kadar puan aldigini iyi biliyorum cunku.

1.5 sene 20.3 kullandım 1 aydır da 20.4 kullanıyorum bizzat. Dediğin %30'luk veya %40'lık performans düşüklüğünü iki cihazda da göremedim.

Hocam eğer laptop oyunda 90 derece iken oyunu kapatıp laptopu fanlar soğutmadan kapattıysanız sıcaklıktan herhangi bir parça zarar görmüştür. Tahminim bu.

Buyur paylas Cinebench skorlarini?

Buyur dostum 20.4 için R23 testi. Bu puanlardan %40 daha fazla alan stock 11800H sahip bir cihaz göster bana şimdi.

1662458785010.png

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı