Monster Notebook Servis Sorunu

Qomafelc

Hectopat
Daha fazla  
Şu an ben yeni gözümü açtığım için size de faydalı bir bilgi sunayım.

Geçen hafta cumartesi günü Monster Abra A5 V9.2 model laptop aldım ve geldikten 2 gün sonra ekran kartında aşırı ısınma sorunundan dolayı servise gönderdim ve 2 gün sonra geri geldi fakat bu seferde anakartı bozmuşlar, bu yüzden bilgisayarı 2. defa servise gönderdim şimdi onu bekliyorum sanırım perşembe günü gelecek. Zaten benim bilgisayar iyice yılan hikayesine döndü çünkü adamlar cumartesi elinizde olur dediler, sonra pazartesi elinizde olur dediler yine gelmedi, sonra bugün yani salı dediler fakat yine gelmedi.

Şimdi de perşembe diyorlar bakalım hadi hayırlısı 2050 yılında elimde olur zaten. İşin ilginç tarafı bizim arkadaş grubunun büyük bir kısmı şu an laptop bakıyor çünkü malum üniversite durumu var, hepsi de gaming laptop bakıyorlar. Bende bilgisayarı aldığım için benden tavsiye istediler ben de Monster almayın benim gibi sürünürsünüz dedim.

Hepsi de Monster bakıyor çünkü fiyatları iyi. İçlerinden bir tanesi(İsmini vermeyeyim şimdi burada) beni dinlemedi ve gitti ve Monster'den sipariş verdi.(Monster Abra A5 V11.1 onunkinin modeli) Dün geldi bilgisayarı 1-2 oyun attık fakat onun da işlemcisi boşta 67-68, oyunlarda 95-96 civarında gezdiği için o da bugün servise gönderdi ve firmaya kayıyor. Daha 1 gün elinde durmadı onun da. Şu an o da pişman. Aldığına ve bilgisayarlarımız servisten geldiğinde sorunlarımız çözülmediyse ikimizde iade edip başka bilgisayarlara bakacağız. Şimdi diyeceksiniz ki eee nolmuş? Şu oldu dostlar, aklınız başınızdaysa almayın bu firmadan bilgisayar. Şimdi kendi bilgisayarı düzgün çalışan arkadaşlarım bana laf edecekler lakin hadi benimki şanssızlıkta bu ne usta iki farklı model aldık ikisinde de problem tükenmiyor nedir yani bu, bu da mı şanssızlık?

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı