Monster Notebook Tavsiye Eder Misiniz?

Firma ve cihazı güzel ama aldığım duyumlara göre söyleyecek olursam, sipariş verdikten uzun bir süre sonra ulaşıyor ürün size. O kadar bekleyemem derseniz MSI GE serisi cihazlara bakabilirsiniz.

Firma ve cihazı güzel ama aldığım duyumlara göre söyleyecek olursam, sipariş verdikten uzun bir süre sonra ulaşıyor ürün size. O kadar bekleyemem derseniz MSI GE serisi cihazlara bakabilirsiniz.

Ön sipariş işlemini kaldırdılar direkt elden veriyorlar. O sorun artık yok...

MSI bu fiyata GTX 765M'li bilgisayar veriyor. Belirttiğiniz ürünü almanız daha iyi olacaktır, biraz beklemek bir sorun teşkil etmeyecektir.

Evet. Aslında msi ilk önceliğimde ama doların yükselmesi ve monster'i farketmem önceliğini kaybettirdi açıkçası.

Peki firma olarak neler söyleyebilirsiniz arkadaşlar? Ve tabi kasa kalitesi vs. için de hertürlü yorumlarınızı bekliyorum.

Aslında f/p bakımından alabileceğin en iyi dizüstü bilgisayar Monster marka dizüstü bilgisayarlardır. İlk mesajda belirttiğin gibi o dizüstü bilgisayarı alabilirsin. Tabi konuyu 1, 2 gün daha açık tut ki diğer arkadaşlar da yorum yapsın. Dizüstü bilgisayarlar hakkında benden bilgili olan arkadaşlar var. :)

Evet şu an ki piyasada dediğiniz gibi ancak tecrübeli ve bilgili arkadaşların da yorumlarını almak istedim :) Yorumlarıniçin teşekkür ederim. :)

Diğer arkadaşların yorumlarına tabiki açığım. Mesajlarınızı bekliyorum arkadaşlar.

Monster iyidir. Zaten pcnin kasasını ve klavyesini MSI'den alıyorlar. Ancak kampanyadaki bir ürünü alırsan sıkıntı çıkıyor. Parça stok sorunu gibi. 3-4 ay bekleme ihtimali de var. Bunları göz önünde bulundur derim.

Monster'ı tavsiye ederim. Zaten MSI'nin kullandığı AudioBoost, Killer ve SteelSeries gibi birçok donanım ve yazılımı kullanıyor. Ayrıca upgrade yapmak, macun yenilemek ve fan ızgaralarını temizlemek gibi işlemler bilgisayara zarar vermediğiniz sürece garantiyi bozmuyor. Bekleme durumu olmayacaksa tavsiye ederim.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı