Monster notebook yavaşlıyor

453075

Hectopat
Makaleler
1
Merhaba iyi sosyaller. Son 2 haftadır bilgisayarıma bir şeyler oluyor aniden ekran donuyor o sıra faremi hareket ettirdiğimden ekran düzelince imleç çok yavaş bir şekilde titreyerek ekran donunca yaptığım hareketler oluyor. Ayrıca cihazı daha 1 yıl önce (4 Mayıs 2023) almama rağmen çok yavaşladı. Uygulamalarım çöküyor çok geç açılıyor bazen hiç açılmıyor. Bugün arkadaşımla oynarken autoclicker açmam gerekti autoclicker çok geç açıldı Discord çöktü ve oyundan çıkma tuşuna basmama ve alt F4 çekmeme rağmen hiçbir şey olmadı ve uygulamalar çok geç açıldı Windows tuşu çalışmadı. Taskbar bile çöktü Windows'un içinden hiçbir şekilde kapanmıyor yeniden başlamıyor. Format düşünüyorum sizce sebebi ne? Ne yapmam gerekiyor?

Gelişme. Bilgisayarda ekran kasmaya başlıyor sadece yavaş ve titreyek imleç hareket ediyor ben 1 uzun 3 kısa bip hatasını alıyorum(ekran kartı arızası) ve ekran kartım gayet iyi çalışmasına rağmen ve sanırım cihazda birden fazla arıza var ve dünde mikrofon arızası aldım(çözdüm sonra) ve bunla telefon bağlantısı açıkken oluyor uygulama Microsoft logosunda takılı kalıyor

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı