Monster Notebookların Ömrü 2 Sene midir?

3 kere monster notebook kullanan biri olarak bu sorunu cevaplayim. Emin degilim :( sorunsuz kullanabileceğin cihazlar değil. Teknik servisi iyi olmasa sakin almayin derim. Benim ilk monster bilgisayarimda ses sorunu cikti. Servise goturdum yaptilar ama klavye bozuk geldi bu sefer. Bazi tuslari calsmaz olmustu ve tekrardan servise vermek zorunda kalmistim. Sonra ki 970 li notebookda herhangi bir sorun yasamadim. Su anda abra 18.1 var 11800h 3050 ekran kartli model. Cogu zaman acilmiyordu ve sorunlar cikariyordu. Servise verdim anakart degisti. 1 hafta once de sadece kapagini kapatip yattim. Sabah bir kalktim norebook cok sicak ve fanlar donmuyor. Ayni zamanda isiklar da yanmiyor. Inan ust kismina dokununca elim yanacak kadar sicakti. Sonra dugmesine basili tutarak acabildim. Fanlar hizlica dondu ve kendine geldi. Bozuldu sandim. Su anda sorunduz calistirdim. Adamlara yazdim alakasiz cevaplar verdiler. Umarim garanti bittikten sobra sorun cikarmaz.
 
Kasaya göre kalite değerlendirme yapanlar MSI kasaları ancak bu sene toplayabildiklerini bilmiyorlar, öncesinde 90-95 derece geziyordu.
Gelmiş geçmiş en F/P modelleri Clevo kasa olan T7 20.2/3 serisiydi.

Hocam dün mesela Windows Update yaptım Wi-Fi saru ünlem driverlar tanımlı velhasıl kelam saçma sapan ahataları oluyor anlamadım gitti.
3 kere Monster notebook kullanan biri olarak bu sorunu cevaplayim. Emin degilim :( sorunsuz kullanabileceğin cihazlar değil. Teknik servisi iyi olmasa sakin almayin derim. Benim ilk Monster bilgisayarimda ses sorunu cikti. Servise goturdum yaptilar ama klavye bozuk geldi bu sefer. Bazi tuslari calsmaz olmustu ve tekrardan servise vermek zorunda kalmistim. Sonra ki 970'li notebookda herhangi bir sorun yasamadim. Su anda Abra 18.1 var 11800h 3050 ekran kartli model. Cogu zaman acilmiyordu ve sorunlar cikariyordu. Servise verdim anakart degisti. 1 hafta once de sadece kapagini kapatip yattim. Sabah bir kalktim norebook cok sıcak ve fanlar donmuyor. Ayni zamanda isiklar da yanmiyor. Inan ust kismina dokununca elim yanacak kadar sicakti. Sonra dugmesine basili tutarak acabildim. Fanlar hizlica dondu ve kendine geldi. Bozuldu sandim. Su anda sorunduz calistirdim. Adamlara yazdim alakasiz cevaplar verdiler. Umarim garanti bittikten sobra sorun cikarmaz.

Hocam velhasıl kelam bende batarya 99 takılı kalıyor dolmuyor şu an bazen acpi siliyorum sonra Update yapıyrum Windows Wi-Fi sarı işaret takılı kaldım sürücüler tam yüklü anlam veremedim. Saçma sapan abidik gubidik şeyleri var.sürücülerle alakalı saçmalık var suan geçmiş olsun bu arada.
 
Klavyedeki harfler köşeli yazıyorsa clevodur ortalı yazırsa tonfagdır. Tulpar'larda Clevo olmuyor ama Abra'larda ikisi de olabiliyor.

Hocam bendeki yaratık bu kaç sene gider Allah'lık 2 aydır devam ke.
 
Hocam bendeki yaratık bu kaç sene gider Allah'lık 2 aydır devam ke.
Hocam sorun yaşayan da çok yaşamayan da. Şöyle düşünün o cihazı iade etseniz bile yerine ne alabilirsiniz ki şu dönemde. Ayrıca yakınımdan 2 kişi monster abra kullanıyor. 1.5 yıldır herhangi bir sorun yaşamadı ikisi de.
 
Hocam sorun yaşayan da çok yaşamayan da. Şöyle düşünün o cihazı iade etseniz bile yerine ne alabilirsiniz ki şu dönemde. Ayrıca yakınımdan 2 kişi Monster Abra kullanıyor. 1.5 yıldır herhangi bir sorun yaşamadı ikisi de.

Hocam her zaman bir çare vardır Acer espire 7 APU'lu oda yoksa koyarız 1 bin TL ne yapalım yani yanlış anlamayın babamla konustum artık adam bile delirdi artık darlandılar ben her gün vicdan azabı gibi her gün inanır mısınız Clevo olmasa ama 2 kez değişimden sonra taksit oduyorum gittigi yere kadar iade istyrm tonlarca sronu var hangisini desem Allah'tan statik yok fişten cekince ısık sızması yok ölü pisek yok yazılım sal sıkıntı var :D:D:D bendebilirdim en iyisini almayı işte Monster dedik yerli ıvır zıvır dedik olmuyor adamlar Clevo alıyorlar bu paralar ciddi meblaglar bir cıkısyolu bulmam şart oldu yoksa 2 sene sonra öyle bir ayarlarmılarki herkes der iki kat sorun cıkıyormus.
 
Hocam her zaman bir çare vardır Acer espire 7 APU'lu oda yoksa koyarız 1 bin TL ne yapalım yani yanlış anlamayın babamla konustum artık adam bile delirdi artık darlandılar ben her gün vicdan azabı gibi her gün inanır mısınız Clevo olmasa ama 2 kez değişimden sonra taksit oduyorum gittigi yere kadar iade istyrm tonlarca sronu var hangisini desem Allah'tan statik yok fişten cekince ısık sızması yok ölü pisek yok yazılım sal sıkıntı var :D:D:D
Driver sorunu yaşayan çok fazla insan var. Arkadaşlarım da aynı şekilde.
 
Driver sorunu yaşayan çok fazla insan var. Arkadaşlarım da aynı şekilde.

Yani söyle dün Update windowes yapıyorum Wi-Fi 6 driver sarı ünlem oluyor vs batarya 99 takılı dolmuyor ibaresi yok saçma sapan bir sürü şey var annemle gittik Teknosa Acer espire 7 diyor ki Monster daha iyi hahahaha iyide o metal bu plastik cinde olsa en azından malzeme kalitesi var Acer yılların markası Monster neyse :D
 

Geri
Yukarı