Hexaak Decapat Katılım 9 Şubat 2023 Mesajlar 117 Çözümler 2 Dün 20:07 #1 Monster Notebook ile mavi ekran testi yapıyordum, şu an BIOS'tan çıkıyorum BIOS'a geri atıyor, ne yapacağım bilmiyorum, kaldım böyle.
Monster Notebook ile mavi ekran testi yapıyordum, şu an BIOS'tan çıkıyorum BIOS'a geri atıyor, ne yapacağım bilmiyorum, kaldım böyle.
Çözüm Hexaak Dün 20:39 Einstein dedi: Diğer kullanıcıların da yararlanabilmesi adına sorunu nasıl çözdüğünüzü detaylı olarak belirtir misiniz? Genişletmek için tıkla... Birkaç kez kaydedip çıktım, otomatik olarak sonra yeniden başladığında Windows arayüzü geldi.
Einstein dedi: Diğer kullanıcıların da yararlanabilmesi adına sorunu nasıl çözdüğünüzü detaylı olarak belirtir misiniz? Genişletmek için tıkla... Birkaç kez kaydedip çıktım, otomatik olarak sonra yeniden başladığında Windows arayüzü geldi.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 26.987 Çözümler 551 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 20:21 #2 Hexaak dedi: Monster Notebook ile mavi ekran testi yapıyordum, şu an BIOS'tan çıkıyorum BIOS'a geri atıyor, ne yapacağım bilmiyorum, kaldım böyle. Genişletmek için tıkla... Mavi ekran testi derken neden bahsediyorsun? BIOS'a girip boot kısmından Windows Boot Manager'i 1.sıraya alın. Artı 0 Eksi
Hexaak dedi: Monster Notebook ile mavi ekran testi yapıyordum, şu an BIOS'tan çıkıyorum BIOS'a geri atıyor, ne yapacağım bilmiyorum, kaldım böyle. Genişletmek için tıkla... Mavi ekran testi derken neden bahsediyorsun? BIOS'a girip boot kısmından Windows Boot Manager'i 1.sıraya alın.
KS KS Hexaak Decapat Katılım 9 Şubat 2023 Mesajlar 117 Çözümler 2 Dün 20:35 #3 Einstein dedi: Mavi ekran testi derken neden bahsediyorsun? BIOS'a girip boot kısmından Windows Boot Manager'i 1.sıraya alın. Genişletmek için tıkla... NotMyFault uygulaması sorunu hallettim yine de teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
Einstein dedi: Mavi ekran testi derken neden bahsediyorsun? BIOS'a girip boot kısmından Windows Boot Manager'i 1.sıraya alın. Genişletmek için tıkla... NotMyFault uygulaması sorunu hallettim yine de teşekkür ederim.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 26.987 Çözümler 551 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 20:37 #4 Hexaak dedi: NotMyFault uygulaması sorunu hallettim yine de teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Diğer kullanıcıların da yararlanabilmesi adına sorunu nasıl çözdüğünüzü detaylı olarak belirtir misiniz? Artı 0 Eksi
Hexaak dedi: NotMyFault uygulaması sorunu hallettim yine de teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Diğer kullanıcıların da yararlanabilmesi adına sorunu nasıl çözdüğünüzü detaylı olarak belirtir misiniz?
KS KS Hexaak Decapat Katılım 9 Şubat 2023 Mesajlar 117 Çözümler 2 Dün 20:39 #5 Einstein dedi: Diğer kullanıcıların da yararlanabilmesi adına sorunu nasıl çözdüğünüzü detaylı olarak belirtir misiniz? Genişletmek için tıkla... Birkaç kez kaydedip çıktım, otomatik olarak sonra yeniden başladığında Windows arayüzü geldi. Artı 0 Eksi Çözüm
Einstein dedi: Diğer kullanıcıların da yararlanabilmesi adına sorunu nasıl çözdüğünüzü detaylı olarak belirtir misiniz? Genişletmek için tıkla... Birkaç kez kaydedip çıktım, otomatik olarak sonra yeniden başladığında Windows arayüzü geldi.