S Senayeerr Zeptopat Katılım 30 Ocak 2023 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2023 #1 kullanıyorum TPM'yi acmak ıcın Secure Boot aktıf etmem gerekıyor fakat Security menusune geldıgımde gri bir sekılde kapalı gozukuyor ve tıklayamıyorum, nasıl düzeltebilirim? Dosya Ekleri Ekran Görüntüsü (54).png 1 MB · Görüntüleme: 733 2211.png 724,8 KB · Görüntüleme: 829
kullanıyorum TPM'yi acmak ıcın Secure Boot aktıf etmem gerekıyor fakat Security menusune geldıgımde gri bir sekılde kapalı gozukuyor ve tıklayamıyorum, nasıl düzeltebilirim?
aykanhere Decapat Katılım 30 Ocak 2023 Mesajlar 137 Çözümler 1 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Art Director 6 Şubat 2023 #11 Hocam senin BIOS modelin eski, UEFI desteklemiyorsa TPM 2.0 kuramazsın sanırım yanlış mı biliyorum. Artı 0 Eksi
K kakashisensei11 Yoctopat Katılım 29 Eylül 2025 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazartesi 02:06 #12 aykanhere dedi: Hocam senin BIOS modelin eski, UEFI desteklemiyorsa TPM 2.0 kuramazsın sanırım yanlış mı biliyorum. Genişletmek için tıkla... hocam eski konudan yazdıgım icin kusura bakmayın. Insyde bios tpm 2.0 var nasıl kapatabilirim Artı 0 Eksi
aykanhere dedi: Hocam senin BIOS modelin eski, UEFI desteklemiyorsa TPM 2.0 kuramazsın sanırım yanlış mı biliyorum. Genişletmek için tıkla... hocam eski konudan yazdıgım icin kusura bakmayın. Insyde bios tpm 2.0 var nasıl kapatabilirim