Monster oyun modunda ısınıyor

Jackclyn

Femtopat
Daha fazla  
Merhabalar. Laptopu ofis modunda 80 dereceye kadar geliyor ama oyun modunu aldığımda 90-92 moduna kadar çıkıyor, sebebi nedir?

Bilgisayarınızın bakımı gelmiş. Teknik servise yönlendirebilirsiniz.
Benimki hep oyun modunda ve boşta 45-55 derece arasında seyrediyor.
Hocam hep oyun modunda almak mantıklı değil. Laptop zaten soğutması masaüstüler kadar iyi değil. Frekansların neden sürekli maksimumunu alasınız ki? Youtube'ta 4 GHz çalışmasına gerek yok işlemcinin.

Hocam hep oyun modunda almak mantıklı değil. Laptop zaten soğutması masaüstüler kadar iyi değil. Frekansların neden sürekli maksimumunu alasınız ki? Youtube'ta 4 GHz çalışmasına gerek yok işlemcinin.
Alttaki hava alan kanallar bir parmak boşlukta duruyor. Ayrıca monitör ile kullanıyorum cihazı. Çok sık oyuna gir çık yaptığım için yormaya başladı beni.
Deneyimlediğime göre de oyun modunda yaptığımız işleme göre fanlar çalışıyor.
Şu an dediğinizde fark ettim, görev çubuğundaki güç modunu yukarı çekince 4 GHz, ortaya çekince 2'de çalıştığını fark ettim. Bundan sonra böyle kullanacağım. xDDD

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı