Monster P150EM 670M Ekran Kartı Sorunu

skyfall3406

Decapat
Merhabalar,

Başlıkta belirttiğim gaming laptopu kullanmaktayım. Yaklaşık olarak 6 yıl olacak satın alalı. Son 2-3 yıldır, sadece LOL ve Knight Online'da aldığım bir hata vardı. Oyun sırasında birden USB çıkartınca çıkan ses çıkıyor ve "ekran kartınız çıkarılabilir değil" gibi bir yazı yazıyor. Ardından BIOS'dan çıkan, aralıklarla öten ses geliyor ve power tuşuna basılı tutup kapatıyordum. Bu oyunları INTEL Graphic Card ile oynamaya başladım, o zamandan sonra bir problem yoktu. Son 1 aydır tüm oyunlar açmaz aynı hatayı veriyor. Birçok kez format attım, orjinal Windows indirip kurdum ama olmadı. Son ekran kartı güncellemesi ile bu söylemiş olduğum BIOS sesi kesildi. Şimdi ise ekran kararıyor ve dediğim USB çıkarma sesi çıkıyor, bir süre sonra mavi ekrana düşüyor. Ne yapmam gerekiyor, yardımcı olabilirseniz sevinirim. Teşekkürler şimdiden.

ekran1.jpg

Bundan farklı olarak, birkaç kez şu hatayı verdi:
Durdurma kodu: KMODE EXCEPTION NOT HANDLED
Başarısız: nvkddmkm.sys

Genel olarak bu 2 hatayı veriyor. Geçmiş sürümleri de yükledim. Bu arada sağlam bir şekilde oynamış olduğum sürümlerde de aynı hatayı yaşıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aldığınız hataları araştırdım klasik şeyler söylenmiş bios , sürücüleri güncelleyin gibi şeyler. Bende monster p150hm kullandım uzunca bir süre gtx560m li versiyonu acaba ekran kartınız mxm portlu mu onunla ilgili bir sorun olabilir mi ?

Aldığınız hataları araştırdım klasik şeyler söylenmiş bios , sürücüleri güncelleyin gibi şeyler. Bende monster p150hm kullandım uzunca bir süre gtx560m li versiyonu acaba ekran kartınız mxm portlu mu onunla ilgili bir sorun olabilir mi ?
Aynen mxm portlu. BIOS güncellemesi Monster'ın sitesinde koyulmuş olandan 1 üst sürüm güncel. O yüzden güncelleme yapamıyorum. DDU ile ekran kartı bileşenleri kaldırdım. Temiz kuurlum yaptım. Onun haricinde Windows'un sitesinden orjinal windows 10 64bit kurdum. Bir türlü düzelemedi. Dediğim gibi Bazen mavi ekran hataları veriyor. Bazen BIOS tan ses çıkıyor sadece.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı