Monster Pusat Clutch alınır mı?

codzei

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
i3 10100F - GTX 1660 Super - 2x8 3200MHz - 1TB
ASUS 24" 180Hz IPS - ASUS 24" 165Hz VA
AKKO 5075B ST - Scyrox V6 8K
Meslek
Öğrenci
Merhaba, şimdiden herkese teşekkürler.
Başlıkta da yazdığı gibi Monster Pusat Clutch model Controllerı almayı düşünüyorum. Şu an da 400TL indirimde 1200TL ve güzel bir fırsat var. YouTube'da sponsorlu sponsorsuz incelemelere baktığımda genellikle öneriliyor fakat forumlarda hiç tavsiye edilmiyor. Bu fiyatın üstüne çıkamam. Monster markasını hiç sevmem fakat bundan başka kablosuz bir kol bulamadım.

FPS değil, FIFA ve hikaye oyunları için kullanacağım. 2 yıl kadar rahat kullanabilmem lazım. Ne önerirsiniz?
(AliExpress ve popüler olmayan yurt dışı sitelere karşıyım)

2 tane aldırdım. Kulananlar çocuklar biri 13, biri de 19 yaşında tabii kardeşleri de ayrı olarak kullanıyor ve memnunlar. Şarj konusunda birisi şikayet etti. Bende alacaktım zamanında param olmadı. Gözüm kapalı alırım o fiyata.

2 tane aldırdım. Kulananlar çocuklar biri 13, biri de 19 yaşında tabii kardeşleri de ayrı olarak kullanıyor ve memnunlar. Şarj konusunda birisi şikayet etti. Bende alacaktım zamanında param olmadı. Gözüm kapalı alırım o fiyata.
Çoğu kişi ölü sensör sorunu olduğunu söylüyor, joystick bazen algılamıyormuş bölgeleri vs.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı