Monster Pusat Clutch gamepad alınır mı?

Sobarlas

Hectopat
Daha fazla  
Önce T28 alacaktım ama bu kolu gördüm fiyatı da nispeten uygundu. Siz ne düşünüyorsunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam FPS oyunu falan oynamayacağım ve çok uzun ömürlü aramıyorum beni Max 2 yıl götürse kafi alma nedenim arkadaşla PS kafede para ödemekten sıkıldık evde FIFA atacağız Online bir şekilde onun için, bütçem ise 1000 TL.

Bu bütçelerde çoğu zaman önerilen ürün F310 falan olur fakat ben önermiyorum, gidip onu veya muadillerini alacağına hiç kimse önermese de ki bende önermiyorum yine de Monster Pusat en sağlıklı tercih olur.

Hocam bundan önce gamepad olarak 300 400 TL'ye kablolu gamepadler alıyordum 1 1.5 yıl rahat götürüyordu neden insanlar artık orta bütçeli gamepadlere bile bu kadar kötü yaklaşıyor.

Hocam bundan önce gamepad olarak 300 400 TL'ye kablolu gamepadler alıyordum 1 1.5 yıl rahat götürüyordu neden insanlar artık orta bütçeli gamepadlere bile bu kadar kötü yaklaşıyor.
Önermiyorum dememin sebebi yaşayacağım linçi önceden düşünüp hareket etmem (yaşamadığım şey değil) yoksa işini göreceği için tabiki de öneriyorum.

merhaba acaba ne aldınız?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı