Monster Pusat Clutch dongle ile "Pro Controller" olarak gözüküyor

uelep

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci: Intel(R) Core(TM) i7-10750H CPU @ 2.60GHz
Bellek: 16,0 GB DDR4 (2x8 GB)
Ekran Kartı: Nvidia GeForce GTX 1650
Sistem Türü: x64
İşletim Sistemi: Microsoft Windows 10 Pro
Depolama: SSD-238 GB
Depolama: SSD-465 GB
Bilgisayar: Monster Abra A7 V11.2
Meslek
Öğrenci
Monster Pusat Clutch oyun kolunu, bilgisayara dongle aracılığıyla bağlamaya çalışırken mavi ışık yanması gereken yerde kırmızı ışık yanıyor ve bilgisayarda "Pusat Clutch gamepad" olarak gözükmesi gerekirken "Pro controller" olarak gözüküyor. Dongle'ı bilgisayardan tak-çıkar yapmayı denedim olmadı. Dongle'ı oyun kolunun haznesine takıp oyun kolunun arkasındaki minik reset tuşuna tıklamayı denedim yine olmadı. Bilgisayarımın ayarlarından "Pro controller"ı çıkartmayı denedim, ama oyun kolunu tekrardan açmayı denediğimde yine "Pro controller" olarak eklendiğini gördüm. Yardımcı olursanız sevinirim. Şarj konusunda bir sıkıntı olduğunu da düşünmüyorum, şarja taktığım zaman beyaz ışık yanıp sönmek yerine (şarj olduğunu gösterir) beyaz ışık yanmıyor (şarjın dolu olduğunu gösterir).

Ya hortlatıyorum ama acaba çözebildin mi, ne yaparsam yapayım gözüktüğü şekiller şu
Controller-pro controller-monster pusat clutch- olması gereken xbox değil mi? Bağlantı değiştirdiğimde de değişmiyor. Normal mavi yanıyor bağlıyken. Garip olan win11 için; denetim masası>aygıtlar diyince yukarıda yazdığım şekilde görünüyor hep fakat aygıt yöneticisine girdiğimde xbox 360 controller diyor ben anlamadım. Dünden beri kullanamıyorum gamepadi fc 25'te.

Ya hortlatıyorum ama acaba çözebildin mi, ne yaparsam yapayım gözüktüğü şekiller şu.
Controller-Pro controller-Monster Pusat Clutch- olması gereken Xbox değil mi? Bağlantı değiştirdiğimde de değişmiyor. Normal mavi yanıyor bağlıyken. Garip olan Windows 11 için; denetim masası>aygıtlar deyince yukarıda yazdığım şekilde görünüyor hep fakat aygıt yöneticisine girdiğimde Xbox 360 Controller diyor ben anlamadım. Dünden beri kullanamıyorum gamepadi FC 25'te.

Bir şekilde çözmeyi becerdim ama nasıl yaptım inanın hatırlamıyorum, üzgünüm.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı