Monster Pusat K2 Pro nasıldır?

BrewsteR

Hectopat
Merhabalar, birkaç gündür klavye araştırıyorum, bir türlü istediğimi bulamadım.

Corsair K55 RGB'sini beğenmedim, harfin içinden çok klavyenin altından ışık çıkıyor. (K68 de öyle)

Monser Pusat K2 Pro tam istediğim gibi ama, mor switch yani tuş hassasiyetini bilmiyorum, sessiz olması lazım. (Sizce iyi midir almalı mıyım? )

Bütçem en fazla 400 TL, önerileriniz varsa;
- Bilek desteği olması lazım.
- Sessiz ve yumuşak olması lazım.
- RGB'si tuşun altından parıl parıl parlamasın. (Yani harften daha çok ışık çıksın)
- Türkçe klavye olması lazım.
- Mekanik olsun, mekanik hisli değil.

Okuyan herkese teşekkürler, önerilerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Monster'ın switchler hakkında bilgi yok O yüzden bu bütçede RGB ışıklardan vazgeçip Cherry MX (En iyi switch üreticisi demek yanlış olmaz) switchleri kullanıyor olan Corsair K68 RED almak daha mantıklı olur.

Monster'ın switchler hakkında bilgi yok O yüzden bu bütçede RGB ışıklardan vazgeçip Cherry MX (En iyi switch üreticisi demek yanlış olmaz) switchleri kullanıyor olan Corsair K68 RED almak daha mantıklı olur.

K68 beğendimde, farkettiyseniz ışıklar hep tuşun etrafından çıkıyor, harfin içinden fazla çıkmıyor.

Size rica etsem, bi özelliklerine bakabilir misiniz?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı