Monster Pusat K3 Pro alınır mı?

Ses sorunu düzelmedi. Hâlâ yay sesi geliyor.(ilk günkü kadar olmasa da) RGB'sine diyecek bir şey yok. Gayet güzel. Klavye metal kasa. (Mıknatıs yapışıyor :D) Altı ve bilek desteği ABS plastik. Bilek desteği dengeli değil. Hafif oynuyor. Monster logosunun olduğu yer çok sert olmayan şeffaf plastikten yapılmış altında da yeşil LED var herhalde. Parmağını bastırırsan göçdüğünü anlarsın. G ve M tuşları çok kalitesiz. Her an bükülüp yerinden çıkacakmış ya da kırılacakmış gibi oluyor ve basış hissi de berbat. Bana gelen üründe M1 tuşu kaydetmiyor PC'ye res atınca fabrika haline bazen geri dönüyor. Onun dışında ses tekerleği ve medya tuşları mükemmel. Uygulaması berbatın da berbatı. Yani genel olarak bakacak olursak biraz eksiği biraz artısı var. Belki de ilk kez mekanik klavye kullandığım için bana güzel geliyor. Ama öneririm. Bu arada kablosu tesisat borusu gibi. :D

Sizce tuşlar silinir mi? Baskısı iyi mi yani?
 
Sizce tuşlar silinir mi? Baskısı iyi mi yani?
Tuşların üstüne silikon gibi birşey dökmüşler galiba sadece parmağının geldiği yüzeyde var. Tuşların etrafı garip bir şeyle yapılmış. Dokununca falan iz kalıyor hatta galiba nemde de iz bırakıyor. Ben de merak ediyorum. Tuşların kolay kolay siliniceğeni sanmıyorum.
 
Vallahi ben çok beğendim. Ağır istediğim gibi. Ne acaba bu yay sesi diyordum anladım. Evet biraz yaz sesi var. Sıkıntı olur mu bilmiyorum gider diyenler oluyor. Ben ilk 10 dakika açısından memnun kaldım açıkçası.
 
Yaşadığım sorun dışında can sıkan bir sorun yok.

Tam da tuşlarda temassızlık sorununu nasıl yaşamadınız diye soracaktım ki yaşamışsınız :D sizinle aynı vakitlerde almışız klavyeyi fakat yaşadığımız sıkıntının ağır bir kronik sorun olduğunu düşünüyorum. Klavyeyi alalı yaklaşık 5 ay oldu 2 kere servise gönderdim W D l tuşlarının temassızlığı yüzünden birinde değişim oldu değiştirilen klavye gene bozuldu bu sefer iade ettim. Açıkçası klavye ve teknik servis gayet iyi fakat kronik sorunlu olduğunu düşünüyorum almayın.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı