Monster Pusat K3 Pro nasıl bir klavyedir?

• Konuyu başlatan Woxel
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 113
  • Görüntüleme 10.398
O konuda bende senle aynı fikirdeyim. Multimedya ve bilek destekli olsun diye 1000 liraya klavye almak üzereydim eğer gerçek Outemu ise gerçek f/p.

Ekleme: Monster gibi bir firmanın sahte kullanacağını pek düşünmüyorum bu arada.
Yani hocam kullandıkları oldu şimdi kulaklıkta. Dolby desteği yazıp çin firmasından 7.1 aldılar. Okadar güvenmiyorum ama güvenmek istiyorum yani ben de aradayım.

Yani hocam kullandıkları oldu şimdi kulaklıkta. Dolby desteği yazıp çin firmasından 7.1 aldılar. Okadar güvenmiyorum ama güvenmek istiyorum yani ben de aradayım.
Forumdan alan birini bekleyeceğiz o halde, umarım yakın zamanda birileri klavyeyi inceler.
Bende mail atmıştım aynı cevap geldi. Almak ile almamak arasında kaldım bende.
1610972023952.png

Forumdan alan birini bekleyeceğiz o halde, umarım yakın zamanda birileri klavyeyi inceler.

Bende mail atmıştım aynı cevap geldi. Almak ile almamak arasında kaldım bende.
Eki Görüntüle 841651
Yani hocam kendim red switch olduğundan habersizce dün brahma sipariş ettim. Geri adım atmayı düşünmüyorum ama imkanım olsaydı ben incelerdim :/

Yani hocam kendim red switch olduğundan habersizce dün brahma sipariş ettim. Geri adım atmayı düşünmüyorum ama imkanım olsaydı ben incelerdim :/
K586 Brahma Pro da güzel klavye ama mavi switch sesi ve kullanımı beni çok yoruyor, daha önce İncehesapdan red diye satılan XPG klavye ile deneyimlemiştim.

K586 Brahma Pro da güzel klavye ama mavi Switch sesi ve kullanımı beni çok yoruyor, daha önce İncehesap'dan Red diye satılan XPG klavye ile deneyimlemiştim.

Açıkcası 2 yıl Blue 3 yıl Red Switch kullandım mekaniklere geçtiğimden beri. Sanırım Blue Switch sesini özlememden kaynaklı yeniden Blue almak istedim. Corsair strafeden sonra nasıl olur bilemiyorum umarım pişman olmam. Optiklerin sesi daha az diye biliyorum ozellikle outemu tarafında. Bloody'deki gibi hafif bir Click olması gerek ona da güvenerek aldım biraz. Eğer istediğim seviyedeyse 3-4 yıl götürür beni Brahma.

Açıkcası 2 yıl Blue 3 yıl Red Switch kullandım mekaniklere geçtiğimden beri. Sanırım Blue Switch sesini özlememden kaynaklı yeniden Blue almak istedim. Corsair strafeden sonra nasıl olur bilemiyorum umarım pişman olmam. Optiklerin sesi daha az diye biliyorum ozellikle outemu tarafında. Bloody'deki gibi hafif bir Click olması gerek ona da güvenerek aldım biraz. Eğer istediğim seviyedeyse 3-4 yıl götürür beni Brahma.
Bende 5 yıldan beri G910 kullanıyordum klasik Romer-g tactile switchlerde olan çift basma sonucu red switche geçmek istiyorum ama bir klavyeye de maaşın yarısını yatırmak kolay bir iş değil ne yazık ki. Bu nedenle en ucuz alternatif bu gibi görünüyor ama insan emin olamıyor.

Sizi kesinlikle yanlış yönlendirmek istemem önceikle ama bunu yazmalıyım. Klavyenin Switch'i hakkında muşteri hizmetlerini aradım 'yeni gelen' stoklarımız Red Switch'dir dedi bilginiz olsun.
Siteden alan kişilerin yorumlarını da inceledim Red Switch geldi demişler.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı