Monster Pusat K3 PRO vs Rampage R90 Orion

Rampage R90 Orion Blue Switch kullanıyorum. Çok memnunum tavsiye ederim. Monster'ın klavyesi hakkında bilgim yok.​

Hocam bazılarının tuşlarında takılmalar oluyormuş. 95 TL fazla verip Monster almak daha iyi gibi şuanlık.

Rampage R90 Orion Blue Switch kullanıyorum. Çok memnunum tavsiye ederim. Monster'ın klavyesi hakkında bilgim yok.​

Siz sıkıntı yaşamamışsınız ama yaşanlar çok Rampage'de.
Hocam bazılarının tuşlarında takılmalar oluyormuş. 95 TL fazla verip Monster almak daha iyi gibi şu anlık.

Hocam Monster al kafan rahat olsun ben Rampage aldım rüyalarıma giriyordu.

Doğrudur hocam. Ben yaklaşık 7 aydır kullanıyorum bir sorun olmadı memnun kaldım.

Aynen öyle hocam sizin daha farklı tepki vermenizi bekliyordum ama sizde anlamışsınız olayı bir türlü anlatamıyoruz şu Rampage 1 yıldır kullanıyorum daha bir şey olmadı her şeye suç atmayın diyen kişilere.

Monsteri N11 kuponu ile 330 TL'ye aldım hocam

Hocam kuponları bana biraz anlatır mısınız nasıl alınıyor kullanılıyor.
Hocam 1 haftadır topluyordum ben. 11.11 indirimleri için bir kaç hafta önceden N11 kupon dağıtıyor. Şuan daha alamazsınız zaten gece 00.00'da kuponların süresi bitiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…