Monster tokat manyağı yapar.Hangisini tercih etmeliyim?
Rampage: 260 TL
Monster: 355 TL
Monster tokat manyağı yapar.Hangisini tercih etmeliyim?
Rampage: 260 TL
Monster: 355 TL
Teşekkür ederim hocamAl gitsin hocam o zaman amaan takma. Bir şey olduğun da destek alırsın.
Hangisini tercih etmeliyim?
Rampage: 260 TL.
Monster: 355 TL.
Hocam bazılarının tuşlarında takılmalar oluyormuş. 95 TL fazla verip Monster almak daha iyi gibi şuanlık.Rampage R90 Orion Blue Switch kullanıyorum. Çok memnunum tavsiye ederim. Monster'ın klavyesi hakkında bilgim yok.
Rampage R90 Orion Blue Switch kullanıyorum. Çok memnunum tavsiye ederim. Monster'ın klavyesi hakkında bilgim yok.
Hocam bazılarının tuşlarında takılmalar oluyormuş. 95 TL fazla verip Monster almak daha iyi gibi şu anlık.
Siz sıkıntı yaşamamıssınız ama yaşanlar çok Rampage'de.
Doğrudur hocam. Ben yaklaşık 7 aydır kullanıyorum bir sorun olmadı memnun kaldım.
Monsteri N11 kuponu ile 330 TL'ye aldım hocamAynen öyle hocam sizin daha farklı tepki vermenizi bekliyordum ama sizde anlamışsınız olayı bir türlü anlatamıyoruz şu Rampage 1 yıldır kullanıyorum daha bir şey olmadı her şeye suç atmayın diyen kişilere.
Monster'i N11 kuponu ile 330 TL'ye aldım hocam![]()
Hocam 1 haftadır topluyordum ben. 11.11 indirimleri için bir kaç hafta önceden N11 kupon dağıtıyor. Şuan daha alamazsınız zaten gece 00.00'da kuponların süresi bitiyor.Hocam kuponları bana biraz anlatır mısınız nasıl alınıyor kullanılıyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.