Monster Pusat Pro alınır mı?

Milik

Kilopat
Daha fazla  
Ocak 2020'de 179 Türk lirası olan Gamepad ağustos 2020'de 299 Türk lirasına çıkmış. Bu artış fazla geldi ve almakta terredüt ediyorum. Sizce bu parayı hakkeder mi?

Ocak 2020'de 179 Türk lirası olan Gamepad ağustos 2020'de 299 Türk lirasına çıkmış. Bu artış fazla geldi ve almakta terredüt ediyorum. Sizce bu parayı hakkeder mi?
Bende gamepad arıyordum.Herkes bu gamepadi öneriyor.Kaliteli olduğundan eminim fakat,bir gamepade 300 tl vermeye de elim gitmiyor.Bence fiyatı bir tık fazla.

Gamepad lerin hepsi aynı değil. Logitech gamepad ve mouselerin kalitesini zaten biliyoruz krallar lakin Monster'in gamepad yapısı da farklı. Xbox kolunun PS kolundaki zarifliği ile birleştirilmiş hali.

Ele de çok iyi oturuyor şuan ki piyasaya göre de gayet alınabilir. Tek sıkıntısı 2 tane alırsan frekansları çakışıyor yani tek bir tane alacaksan alınır. Bütçe yoksa zorlamanın alemi yok F310 da güzeldir.

Hocam çok Gamepad kullandım. Elimde 3 adet arızalı Xbox One kolu hepsi orijinal, 2 adet horipad Pro bence orijinal Xbox One kolundan kat kat kaliteli. Bir adet Monster Pusat Pro ve Dobe kablolu kol var. MSI vardı yeğenime verdim. Daha doğrusu o aldı. Canı sağ olsun. Logitech Gamepad taş gibi koldur. Dayıoğlunda olduğu için kullanma fırsatım oldu. Monster kol piyasaya göre iyi fiyat diyebiliriz. PS3 ve Android ile de uyumlu. Windows 10'da Xbox 360 kolu olarak gözüküyor. Karar sizin.

Xbox 360 kontrolcüsü var 3 tane, tutuş hissi tamamen aynı Monster'ınki ile. Bilgisayara bağlayınca da tamamen aynılar, ayar yapmaya gerek kalmadan çalışıyor oyunlarda.

300 liraya ikinci el Xbox 360 kontrolcüsü ve alıcısı da bulunabilir, temiz bulursan kaçırma derim.

Bende öyle düşünüyorum, Xbox 360 kontrolcüsü daha mantıklı geliyor ama çok fazla sahtesi dolaşıyor o yüzden kafama karışık.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı