Monster Pusat Pro Bluetooth alınır mı?

Fake Rfue

Hectopat
Daha fazla  
Yaklaşık 500 lira gibi bir bütçem var. PES, NBA, Rocket League gibi oyunlar oynuyorum. Monster Pusat Pro'yu öneriyorlarmış galiba. Sizce nasıldır, alınır mı? Bir de ek olarak kullanan varsa NBA'da sağ analogla çalım, crossover falan yapılabiliyor mu?

Aylar önce 260 liraya almıştım sitesinden. 500 lira edecek kadar iyi bir oyun kolu değil bana göre ki aylarca eşleme hatası, sürüm hatası 50 tane hatası ile uğraştım. Son iki aydır bir sorunu yok ama yine de tavsiye etmem.

Aylar önce 260 liraya almıştım sitesinden. 500 lira edecek kadar iyi bir oyun kolu değil bana göre ki aylarca eşleme hatası, sürüm hatası 50 tane hatası ile uğraştım. Son iki aydır bir sorunu yok ama yine de tavsiye etmem.

Hocam bir tavsiyeniz var mı? Logitech F710 da öneriliyor o nasıldır?

Oda arkadaşım kullanıyor ama kendisi kolu 350'ye almıştı. Eğer ikinci el takıntın yoksa 300 lira civarında bulabilirsin. Kendisi koldan çok memnun ama görüntü anlamında bana göre hiç güzel bir tasarımı yok. Unutmadan F710 modeli pille çalışan bir model söylemekte fayda var. F310 modeline de bakabilirsin F710'un bir alt modeli olması lazım fiyat olarak sıfırları 300-250 lira arası satılıyor ve kablolu bir model.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı