Monster Pusat Pro vs 8BitDo vs GameSir t4n Lite

Üçgen işaretli tuş ve dpad sol tarafa basarsan kademesi ayarlanıyor.
Sağolun hocam

@DMN hocam A tuşu takılıyor tekrar basınca düzeliyor, iade etsem kabul olur mu?

Son düzenleme:
İfadeler: DMN
Muhtemelen kabul olur.

Ama yanlışlıkla turbo modunu açmış olmayasın ?
O nasıl oluyor hocam? Bir kaç tuşa bastım, ancak sadece a tuşu sürekli basıyor

@DMN Hocam şimdi hallettim dünden beri bununla uğraşıyordum valla sağolun kafayı yemiştim evde, kusura bakmayın sizide zırt pırt rahatsız ediyorum. Çok teşekkür ederim valla.

Son düzenleme:
Sorun yok hocam istediğiniz zaman soru sorabilirsiniz turbo modu oyunlarda sizin sürekli tuşa bas çek yapmanız gerektiği noktalarda kolaylık olsun diye var.

Sorun yok hocam istediğiniz zaman soru sorabilirsiniz turbo modu oyunlarda sizin sürekli tuşa bas çek yapmanız gerektiği noktalarda kolaylık olsun diye var.
evet fark ettim bazı oyunlarda çok işe yarayabilir

İfadeler: DMN
beklemek mantıklı olur mu yoksa bunu mu alim ?
Alın geçin bence ne zaman gelir bilmiyoruz. Hem de 2025'te satılacak ürünler çıkış yapmaya başlayacak 1-2 ay içinde yani yeni stok getirmeme ihtimalleri de var.

beklemek mantıklı olur mu yoksa bunu mu alim ?

Vergiler dahil yazıyor, siteden daha önce alışveriş yapmadım ancak güvenilir bir site diye biliyorum, benim aldığım fiyata göre aşağı yukarı 100 TL bir fark. Kolda şuana kadar yaşadığım tek sorun içinde boyası attı o kadar, şahsen tavsiye ederim çok rahat ve kullanışlı sadece bir tık daha ağır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…