Muhtemelen kabul olur.
O nasıl oluyor hocam? Bir kaç tuşa bastım, ancak sadece a tuşu sürekli basıyorMuhtemelen kabul olur.
Ama yanlışlıkla turbo modunu açmış olmayasın ?
Sorun yok hocam istediğiniz zaman soru sorabilirsiniz turbo modu oyunlarda sizin sürekli tuşa bas çek yapmanız gerektiği noktalarda kolaylık olsun diye var.O nasıl oluyor hocam? Bir kaç tuşa bastım, ancak sadece a tuşu sürekli basıyor
@DMN Hocam şimdi hallettim dünden beri bununla uğraşıyordum valla sağolunkafayı yemiştim evde, kusura bakmayın sizide zırt pırt rahatsız ediyorum. Çok teşekkür ederim valla.
evet fark ettim bazı oyunlarda çok işe yarayabilirSorun yok hocam istediğiniz zaman soru sorabilirsiniz turbo modu oyunlarda sizin sürekli tuşa bas çek yapmanız gerektiği noktalarda kolaylık olsun diye var.
G5 Pro'nun stokları bitti malesef. Ona muadil buna bakabilirsin.@DMN
acaba G5 icin link atabilir misin ?
beklemek mantıklı olur mu yoksa bunu mu alim ?G5 Pro'nun stokları bitti malesef. Ona muadil buna bakabilirsin.
![]()
EasySMX X10 Wireless Gaming Controller, Mechanical Gamepad for PC, Switch, Phone, Smart TV, Hall Effect 3D Analog Stick Trigger - AliExpress 44
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com
Alın geçin bence ne zaman gelir bilmiyoruz. Hem de 2025'te satılacak ürünler çıkış yapmaya başlayacak 1-2 ay içinde yani yeni stok getirmeme ihtimalleri de var.beklemek mantıklı olur mu yoksa bunu mu alim ?
beklemek mantıklı olur mu yoksa bunu mu alim ?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.