Özil Bounce Kilopat Katılım 9 Nisan 2019 Mesajlar 197 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2019 #1 250 TL altı wireless gamepad arıyorumi konu başlığındaki iki modeli düşünüyorum. Başka önerilere de açığım... Son düzenleyen: Moderatör: 6 Temmuz 2019
250 TL altı wireless gamepad arıyorumi konu başlığındaki iki modeli düşünüyorum. Başka önerilere de açığım...
Çözüm erayaman2 6 Temmuz 2019 Özil Bounce dedi: Ben de en çok Xbox kolu almak istiyorum ama bütçe yetmiyor. Genişletmek için tıkla... Hocam konsolcular var 180-200 civarına satıyorlar. Çok güvenilir satıcılar var İstanbul'da iseniz birkaç yer önerebilirim.
Özil Bounce dedi: Ben de en çok Xbox kolu almak istiyorum ama bütçe yetmiyor. Genişletmek için tıkla... Hocam konsolcular var 180-200 civarına satıyorlar. Çok güvenilir satıcılar var İstanbul'da iseniz birkaç yer önerebilirim.
siresatt Hectopat Katılım 15 Şubat 2019 Mesajlar 251 Çözümler 3 7 Aralık 2020 #11 erayaman2 dedi: Hocam konsolcular var 180-200 civarına satıyorlar. Çok güvenilir satıcılar var İstanbul'da iseniz birkaç yer önerebilirim. Genişletmek için tıkla... Dostum bana önerebilirsin. Artı 0 Eksi
erayaman2 dedi: Hocam konsolcular var 180-200 civarına satıyorlar. Çok güvenilir satıcılar var İstanbul'da iseniz birkaç yer önerebilirim. Genişletmek için tıkla... Dostum bana önerebilirsin.