S SoiLandSycamore Centipat Katılım 31 Temmuz 2019 Mesajlar 2 1 Ağustos 2019 #1 Pusat V6 Gaming mouse aldım ama bir türlü makro ayarlayamıyorum, konu hakkında yardımcı olabilecek biri var mıdır? Teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Ağustos 2019
Pusat V6 Gaming mouse aldım ama bir türlü makro ayarlayamıyorum, konu hakkında yardımcı olabilecek biri var mıdır? Teşekkürler.
Grimgund Kilopat Katılım 1 Ağustos 2019 Mesajlar 14 1 Ağustos 2019 #2 SoiLandSycamore dedi: Pusat V6 Gaming mouse aldım ama bir türlü makro ayarlayamıyorum, konu hakkında yardımcı olabilecek biri var mıdır? Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Merhaba hocam yardımcı olabilirim discord vb. varsa Artı 0 Eksi
SoiLandSycamore dedi: Pusat V6 Gaming mouse aldım ama bir türlü makro ayarlayamıyorum, konu hakkında yardımcı olabilecek biri var mıdır? Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Merhaba hocam yardımcı olabilirim discord vb. varsa
Mustafa Kocabaş Centipat Katılım 13 Temmuz 2019 Mesajlar 1 2 Ağustos 2019 #3 Grimgund dedi: Merhaba hocam yardımcı olabilirim discord vb. varsa Genişletmek için tıkla... Discordum var benim makro ayarlamaya bi yardımcı olabilirsen çok sevinirim reis dc:zeencii11 0467 Artı 0 Eksi
Grimgund dedi: Merhaba hocam yardımcı olabilirim discord vb. varsa Genişletmek için tıkla... Discordum var benim makro ayarlamaya bi yardımcı olabilirsen çok sevinirim reis dc:zeencii11 0467
Grimgund Kilopat Katılım 1 Ağustos 2019 Mesajlar 14 2 Ağustos 2019 #4 Mustafa Kocabaş dedi: Discordum var benim makro ayarlamaya bi yardımcı olabilirsen çok sevinirim reis dc:zeencii11 0467 Genişletmek için tıkla... İstek gönderdim görünce araman yeterli. Artı 0 Eksi
Mustafa Kocabaş dedi: Discordum var benim makro ayarlamaya bi yardımcı olabilirsen çok sevinirim reis dc:zeencii11 0467 Genişletmek için tıkla... İstek gönderdim görünce araman yeterli.
T TUNAY OFLAZ Hectopat Katılım 17 Temmuz 2019 Mesajlar 40 5 Kasım 2019 #5 Grimgund dedi: Merhaba hocam yardımcı olabilirim discord vb. varsa Genişletmek için tıkla... gamepower bane makro yapmayı biliyormusun eğer biliyorsan sniper makrosunu nasıl yapacağım 1-3 şeklinde Artı 0 Eksi
Grimgund dedi: Merhaba hocam yardımcı olabilirim discord vb. varsa Genişletmek için tıkla... gamepower bane makro yapmayı biliyormusun eğer biliyorsan sniper makrosunu nasıl yapacağım 1-3 şeklinde
virtualman Hectopat Katılım 25 Kasım 2014 Mesajlar 95 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Kasım 2019 #6 Ayarladıysanız banada yardımcı olur musunuz? Artı 0 Eksi