Monster Pusat V6 incelemesi

Evet, yine ben:D Bugün 2. incelemem olarak bir oyuncu faresi inceliyorum. Bugünkü inceleme konuğum, Monster Pusat V6.

İlk önce teknik özelliklerden bahsedelim: İçinde 8 tane ayarlanabilir ağırlık var, altın uçlu USB kablosu var ayrıca kablo tamamen örgülü. Bunlar artı özelliklerinden birkaçı. Ayrıca Driver'ı CD veya USB ile gelmiyor bu hoş. İnternetten indirebiliriz. Üstünde 7 tane tuş bulunuyor. Bu 7 tuşu da isteğimize göre ayarlayabiliyoruz. 3 tutuş türünde de rahatça tutulabiliyor. 4 tane ışığı üstüne tuttuğumda bile RGB ışıklarını görebildim. Üstünde bir de kablo tutucu bulunduruyor. Aklıma gelenler bu kadar, şimdi kişisel görüşlerime geçebiliriz.

Sensör TipiOptik Oyuncu Faresi

RenkSiyah - Yeşil

DPI10000 DPI

FPS (Hızlanma)4000 FPS 20G ACC

Pozisyon Tarama Hızı125/250/500/1000Hz 'e kadar ayarlanabilir Pozisyon Tarama Hızı

Tuş Sayısı7 Adet Programlanabilir Oyun Butonu

USB Kablo Uzunluğu1,8 Metre (180cm)

Ağırlık134gr

TabanDayanıklı Kaygan TEFLON Taban

Kişisel görüşüm ve yaşadığım sorunlar: Bu fareyi yaklaşık 2-3 yıldır kullanıyorum. Yaşadığım 2 tane sorun var:
1. Driver'a kaydettiğiniz ayarlar bilgisayarı kapatınca gidiyor.
2. Scroll'u bazen bir tık daha kayıyor.
Sorunları bu kadar.

Monster bence iyi bir iş çıkartmış. 170₺'ye falan almıştım zamanında. Çok beğendiğim bir fare. Benden şimdilik bu kadar, inceleme hakkında görüşleriniz mesaj kısmında belirtirseniz mutlu olurum, kendinize iyi bakın başka bir inceleme görüşmek dileğiyle.

Driver: Pusat V6 Gaming Mouse | Monster Notebook

Bu arada sensörü Pixart PMW 3325. Giriş seviyesi bir sensörü var.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı