Evet, yine ben
Bugün 2. incelemem olarak bir oyuncu faresi inceliyorum. Bugünkü inceleme konuğum, Monster Pusat V6.
İlk önce teknik özelliklerden bahsedelim: İçinde 8 tane ayarlanabilir ağırlık var, altın uçlu USB kablosu var ayrıca kablo tamamen örgülü. Bunlar artı özelliklerinden birkaçı. Ayrıca Driver'ı CD veya USB ile gelmiyor bu hoş. İnternetten indirebiliriz. Üstünde 7 tane tuş bulunuyor. Bu 7 tuşu da isteğimize göre ayarlayabiliyoruz. 3 tutuş türünde de rahatça tutulabiliyor. 4 tane ışığı üstüne tuttuğumda bile RGB ışıklarını görebildim. Üstünde bir de kablo tutucu bulunduruyor. Aklıma gelenler bu kadar, şimdi kişisel görüşlerime geçebiliriz.
Kişisel görüşüm ve yaşadığım sorunlar: Bu fareyi yaklaşık 2-3 yıldır kullanıyorum. Yaşadığım 2 tane sorun var:
1. Driver'a kaydettiğiniz ayarlar bilgisayarı kapatınca gidiyor.
2. Scroll'u bazen bir tık daha kayıyor.
Sorunları bu kadar.
Monster bence iyi bir iş çıkartmış. 170₺'ye falan almıştım zamanında. Çok beğendiğim bir fare. Benden şimdilik bu kadar, inceleme hakkında görüşleriniz mesaj kısmında belirtirseniz mutlu olurum, kendinize iyi bakın başka bir inceleme görüşmek dileğiyle.
Driver: Pusat V6 Gaming Mouse | Monster Notebook
Bu arada sensörü Pixart PMW 3325. Giriş seviyesi bir sensörü var.
İlk önce teknik özelliklerden bahsedelim: İçinde 8 tane ayarlanabilir ağırlık var, altın uçlu USB kablosu var ayrıca kablo tamamen örgülü. Bunlar artı özelliklerinden birkaçı. Ayrıca Driver'ı CD veya USB ile gelmiyor bu hoş. İnternetten indirebiliriz. Üstünde 7 tane tuş bulunuyor. Bu 7 tuşu da isteğimize göre ayarlayabiliyoruz. 3 tutuş türünde de rahatça tutulabiliyor. 4 tane ışığı üstüne tuttuğumda bile RGB ışıklarını görebildim. Üstünde bir de kablo tutucu bulunduruyor. Aklıma gelenler bu kadar, şimdi kişisel görüşlerime geçebiliriz.
| Sensör Tipi | Optik Oyuncu Faresi |
| Renk | Siyah - Yeşil |
| DPI | 10000 DPI |
| FPS (Hızlanma) | 4000 FPS 20G ACC |
| Pozisyon Tarama Hızı | 125/250/500/1000Hz 'e kadar ayarlanabilir Pozisyon Tarama Hızı |
| Tuş Sayısı | 7 Adet Programlanabilir Oyun Butonu |
| USB Kablo Uzunluğu | 1,8 Metre (180cm) |
| Ağırlık | 134gr |
| Taban | Dayanıklı Kaygan TEFLON Taban |
Kişisel görüşüm ve yaşadığım sorunlar: Bu fareyi yaklaşık 2-3 yıldır kullanıyorum. Yaşadığım 2 tane sorun var:
1. Driver'a kaydettiğiniz ayarlar bilgisayarı kapatınca gidiyor.
2. Scroll'u bazen bir tık daha kayıyor.
Sorunları bu kadar.
Monster bence iyi bir iş çıkartmış. 170₺'ye falan almıştım zamanında. Çok beğendiğim bir fare. Benden şimdilik bu kadar, inceleme hakkında görüşleriniz mesaj kısmında belirtirseniz mutlu olurum, kendinize iyi bakın başka bir inceleme görüşmek dileğiyle.
Driver: Pusat V6 Gaming Mouse | Monster Notebook
Bu arada sensörü Pixart PMW 3325. Giriş seviyesi bir sensörü var.