Monster Pusat Virtual 7.1 RGB Headset Lite alınır mı?

Yusuf11

Hectopat
Yer
Kocaeli
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Intel Core i5 12400F・ASUS ROG STRIX Radeon RX 6750 XT・ASUS PRIME H610M-K・GoodRam 8GB IRDM x2・GoodRam 512GB PX500 Gen3x4 M.2 NVMe・Thermaltake Versa T25 ARGB TG 650W 80+ USB 3.0 Mid Tower Kasa

Razer BlackShark V2 X Gaming Kulaklık・Razer Deathadder V2 Mini Gaming Mouse
Meslek
Öğrenci, Yazılımcı, İngilizce-Türkçe Tercüman
Yeni bir kulaklık almayı düşünüyorum ama performansı iyi bir kulaklık arıyorum ve çabuk bozulmayacak bir şey. Araştırdım ve bu ürünü almak istiyorum fakat buraya da sormak istedim. Sizce nasıl ürün? Mikrofonu falan nasıl mesela?
Oyun ve müziklerde ki hissiyatı nasıl?

Benim attığım daha güzel gibi geldi bana bunun dış görünüşünü pek beğenemedim. Ayrıca benim attığımda titreşim ve aydınlatma gibi özelliklerde bulunuyor. Neden alınmaz?
Arkadaşımda Pusat Virtual 7.1 var. Ses testi yaptığımızda Razer'in bası 1 tık iyi. Titreşimi açınca denk oluyorlar.
Razer kulağı tam tutuyor Pusat tam tutmuyor.

Arkadaşımda Pusat Virtual 7.1 var. Ses testi yaptığımızda Razer'in bası 1 tık iyi. Titreşimi açınca denk oluyorlar.
Razer kulağı tam tutuyor Pusat tam tutmuyor.
Yani neredeyse aynılar, zaten tutma olayına gelirsek kulaktan kulağa değişir muhtemelen. Razer'a baktımda mikrofonu tek yönlü, Monster da çift yönlü mikrofonu var.

Yani şunu merak ediyorum, bu 2 ürün arasında aman aman büyük farklar var mı?
Yani bu kesinlikle alınmaz gibisinden

Benim attığım daha güzel gibi geldi bana bunun dış görünüşünü pek beğenemedim. Ayrıca benim attığımda titreşim ve aydınlatma gibi özelliklerde bulunuyor. Neden alınmaz?
Her şey dış görünüş ve titretme gibi gereksiz özelliklerden ibaret değildir hocam.

Her şey dış görünüş ve titretme gibi gereksiz özelliklerden ibaret değildir hocam.
Hayır zaten aralarında pek bir fark olmadığından bu özellikleri belirttim, yoksa biliyorum tabii

Bu ürünün donanım arşivinden incelemesine baktım ve basslarının o kadarda iyi olmadığını söylüyor, ayrıca 7.1'i de Windows üzerinden veriyormuş.
Kulaklık çıkarılamıyormuş fakat bu pek önemli değil benim için. Basslarının iyi olmaması kötü olmuş. Yoksa almayı düşünürdüm.

Son düzenleme:
Monster de sanal 7.1.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…