MONSTER® ABRA A5 V1.1.2 İyi midir?

O konuda bilgim yok ama sanırım fiyatı artıyor gibi bişey. Ben banka havalesi ile aldım.

Az once monsternotebooku aradim yerinde gormeye hatta almaya gidicem . Kisiye ozel laptop yapiyoruz dedi ssd ekleme yada cikarma gibi . Yerinde gormek lazm notebooku dokunmak lazm

Cevap yazmak için üye oldum kardes bende ay sonunda bu laptopu alacağım inşallah yalniz win7 desteklemiyomus win8 destekliyomus söyleyeyim

Cevap yazmak için üye oldum kardes bende ay sonunda bu laptopu alacağım inşallah yalniz win7 desteklemiyomus win8 destekliyomus söyleyeyim

Win7 desteklemiyor değil, driverleri Win7 desteklemiyor. Manuel driver kurulumunda Win7 sorun çıkarmayacaktır. Fakat aklıma bişey takıldı Monster alıp Win7 kullanmak saçma değil mi ? Aynı modeli kullanıyorum Win8.1 her konuda daha üstün nedir bu Win7 hayranlığı

Haklı olabilirsin kardeş fakat bende win7 kurmak istiyordum sonradan win 8.1 kurma kararı aldım

Arkadaşlar Çok İyi Bir Laptop Bu Fiyata EN UYGUNU MONSTER'dır.Nedense Technopat msi a karşı ayrı bir sempati besliyor daha pahalı olmasına rağmen.

MONSTER OYUNCU diye ismin varsa yaptigin yorumu kimse kaale almaz, bilgine..

Ucuz etin yahnisi ne olur? Yavan olur..

Cevap MSI.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…