MONSTER® ABRA A5 V1.1.2 İyi midir?

• Konuyu başlatan gr0z
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 30
  • Görüntüleme 10.961
Az once monsternotebooku aradim yerinde gormeye hatta almaya gidicem . Kisiye ozel laptop yapiyoruz dedi ssd ekleme yada cikarma gibi . Yerinde gormek lazm notebooku dokunmak lazm :)

Cevap yazmak için üye oldum kardes bende ay sonunda bu laptopu alacağım inşallah yalniz win7 desteklemiyomus win8 destekliyomus söyleyeyim

Cevap yazmak için üye oldum kardes bende ay sonunda bu laptopu alacağım inşallah yalniz win7 desteklemiyomus win8 destekliyomus söyleyeyim

Win7 desteklemiyor değil, driverleri Win7 desteklemiyor. Manuel driver kurulumunda Win7 sorun çıkarmayacaktır. Fakat aklıma bişey takıldı Monster alıp Win7 kullanmak saçma değil mi ? Aynı modeli kullanıyorum Win8.1 her konuda daha üstün nedir bu Win7 hayranlığı :)

Arkadaşlar Çok İyi Bir Laptop Bu Fiyata EN UYGUNU MONSTER'dır.Nedense Technopat msi a karşı ayrı bir sempati besliyor daha pahalı olmasına rağmen.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı