MONSTER® ABRA A5 V4.1.1 vs MSI GP60 Leopard Pro 2QF-887XTR

Atıyorum ürün orada 1000 dolar fiyatı var. Kargo kaç güne gelir ve ne kadara mal olur. Vergi filan

%20 gümrük vergisi ve 15 20 gün arası gelir 20 50 dolar arası da kargo ödersiniz olur size 1250 dolar.

Ürün sorunlu çıkarsa, kargo dikkatsiz taşırsa falan da sorun olur.

O zaman oradan alış veriş yapmak yani yurt dışından almak pek mantıklı değil elektronik ürünlerde

Yakınınız giderse aldırabilirsiniz onun dışında 100 dolar üstü ürünleri buradan almak daha mantıklı olacaktır.

Laptopu almamda onun dışındaki şeyleri almayı denerim. Her ürüne %20 gümrük vergisi koyuyorlar dimi ? Birde o vergi uygulaması ne zaman gerçekleşiyor. Ürünü alma aşamasında mı yoksa aldıktan sonra mı ?

Amazon sizden bu vergiyi ödeme sırasında alır ve sizi bu işle uğraştırmaz.

Iyi o zaman ya mesela ben bir ürün aldım amazon veya başka bir siteden ebay veya alibaba gibi hangi ürün olursa olsun direkt vergi dairesine mi gidiyor kargo oraya mı bırakıyor yoksa eve mi getiriyor ?

Onu hatalı yazmıştım düzenledim. Amazon siz öderken oraya vergiyi ekler, sizin direk evinize gelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…