MONSTER® ABRA A5 V5.1.1 15.6" Nasıl Laptop ?

Öncelikle sistem özellikleri güzel. Ve tahminimce belirli ayarlar yapıldıktan sonra GTA 5 sorunsuz çalışır. High - Ultra arası oynatır. Tabi bazı efektlerden vazgeçmeniz gerekebilir.
 
Aynı notebook bende var soğutması piyasadaki bilgisayarları geçer gece elin üşür o derece.Ama kasa hakkında çok abartmışlar.Tamam biraz kaba ve kalitesiz duruyor fakat idare eder.Oyunlardaki performansı söylemeye gerek yok zaten:mutlu:.
 
Muhteşem bir bilgisayar. Gta 5 çıkmadan birşey diyemem ama Medium üstü açacağına inanıyorum.
 
Merhaba biraz konuyu hortlatmış gibi olacağım ama yeni bir konu açmak istemedim. Bu model çok kafama takıldı fakat modeli kullanan birine daha ulaşamadım. Eğer ürünü satın aldıysanız ürün hakkında birkaç bilgi verebilir misiniz. Özellikle kasa kalitesi hakkında. Zaten çok sağlam bir şey beklemiyorum ama en azından ilk abra modellerinden üstün bir kasa ve tasarıma sahip gibi geldi birkaç fotoğrafta. Birde oyun performansı hakkında bilginiz varsa ve paylaşırsanız sevinirim.
 
Arkadaş bugün elime geçti kesinlikle abarttıklarını anladım kasa konusunda gayet ideal oyun performansını deneyemedim ancak bende bir titreme mevcut kullanan arkadaşlar da varmı touchpadin yanına koyunca elini bariz hissediliyor
 
Ben dün sipariş verdim yarın ya da öteki gün içinde elime geçecek. Kullanıcı incelemeleri bölümüne konu açarım büyük ihtimalle. Sorunuz olursa sorabilirsiniz oradan.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı