Merhaba,
Uzun zamandır 3070 Monster kullanıyorum, 5070'e geçmeli miyim? Beklemeli miyim? Marvel Rivals oynuyorum.
Niye?Gene Monster alacaksan geçmemelisin.
Acer, Monster, Casper olmayacaksa mantıklı geçiş olur beklemeye gerek yok 6000 serisiniMerhaba,
Uzun zamandır 3070 Monster kullanıyorum, 5070'e geçmeli miyim? Beklemeli miyim? Marvel Rivals oynuyorum.
3050 i5 12 soğutamayan monster o laptopları mı soğutacak sürekli işlemci gücünden kısıp 100 derecede oynar.
Örneği nereden buldunuz merak ettim. 100 derecede zaten kapanıyor. Hiçbir laptop o kadar ısınmıyor ayrıca.Acer, Monster, Casper olmayacaksa mantıklı geçiş olur beklemeye gerek yok 6000 serisini
3050 i5 12 soğutamayan monster o laptopları mı soğutacak sürekli işlemci gücünden kısıp 100 derecede oynar.
Hocam Marvel Rivals'ta ne kadar etkili olur bilmiyorum ama güzel güncelleme olur geçebilirsiniz. Aklınızda belli bir model varsa atabilir misiniz?Merhaba,
Örneği nereden buldunuz merak ettim. 100 derecede zaten kapanıyor. Hiçbir laptop o kadar ısınmıyor ayrıca.
@YüzbaşıJohnPriceÖrneği nereden buldunuz merak ettim. 100 derecede zaten kapanıyor. Hiçbir laptop o kadar ısınmıyor ayrıca.
Hocam Marvel Rivals'ta ne kadar etkili olur bilmiyorum ama güzel güncelleme olur geçebilirsiniz. Aklınızda belli bir model varsa atabilir misiniz?
Bu konuda cahil olduğunuzu anladım. Çoğu Monster ortalamanın dışında sıcaklıklarda parçalar zarar görmesin diye belli derecelerde kapatılır. Çoğunluk Monster sevmiyor diye Monster sevmemenize gerek yok. Şuan ki laptopumda 80 üstü bile görmedim. Şuana kadarki hiçbir Monster laptopumda da görmedim. Başkalarına sallamak yerine kendiniz öğrenseniz iyi olur. Ayrıca evet yüksek sıcaklıklar için de üretildiği doğrudur fakat belli dereceyi geçtikten sonra kapandığı da doğrudur 100 olmayabilir belki fakat böyle bir şey var.Evet bilmediğini bu mesajla da kanıtlamış oldun hiçbir laptop 100 derece oldu diye kapanmaz laptoplar yüksek derecelerde çalışmaya uygun üretiliyor çoğu laptopta ise 100 derecenin üzerine çıktığı zaman işlemci gücünden kısar ve o şekilde çalışır. Monster kullanıyor olabilirsin ama doğruya doğru demek lazım.
Bu konuda cahil olduğunuzu anladım. Çoğu Monster ortalamanın dışında sıcaklıklarda parçalar zarar görmesin diye belli derecelerde kapatılır. Çoğunluk Monster sevmiyor diye Monster sevmemenize gerek yok. Şu anki laptopumda 80 üstü bile görmedim. Şu ana kadarki hiçbir Monster laptopumda da görmedim. Başkalarına sallamak yerine kendiniz öğrenseniz iyi olur.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.