Monster RTX 3070 laptoptan RTX 5070 laptopa geçilmeli mi?

Fiyat konusunda haklısınız. İndirimde almak lazım eğer illa alınacaksa. Ben diğer konularda sıkıntı yaşamadım servis vb. Zaten genelde kendim hallediyorum o işleri ama yine de bir servisi olmasının iyi olduğunu düşünüyorum. Kendi deneyimlerimi belirttim ayrıca ben şu ana kadar bir sorunla karşılaşmadım bazı insanlar gibi. Neyse sonucu konu sahibine bırakalım artık bence yeterince mesaj birikti zaten.

Monster'ların ne zaman indirime girildiği görülmüş? Onlar sadece indirim adında bindirim yaparlar.

Sözde indirimli Monster'ları atar mısınız? Piyasaya göre fiyat avantajı olanları.
Ben sizin web tarayıcınız değilim, Monster'ın internet sitesinden bakabilirsiniz. Siz şimdi yine ona da pahalı dersiniz tabii, ben pahalı değil demedim zaten. İlla alınacaksa indirimde alınmalı dedim. 10.000 liralık indirimler var ayrıca gayet yeterli, fiyatlar yarıya düşsün istiyorsunuz herhalde. Ne zaman indirime girdiği görülmüş lafınızı şimdi tekrar görünce kahkaha attım ayrıca. Her yıl en az 2 kere uzun bir süre indirim oluyor düzenli olarak. :D

Ben sizin web tarayıcınız değilim, Monster'ın internet sitesinden bakabilirsiniz. Siz şimdi yine ona da pahalı dersiniz tabii, ben pahalı değil demedim zaten. İlla alınacaksa indirimde alınmalı dedim. 10.000 liralık indirimler var ayrıca gayet yeterli, fiyatlar yarıya düşsün istiyorsunuz herhalde. Ne zaman indirime girdiği görülmüş lafınızı şimdi tekrar görünce kahkaha attım ayrıca. Her yıl en az 2 kere uzun bir süre indirim oluyor düzenli olarak. :D
10.000 tllik indirim değil. 40000 tl değerinde ürünü 50k yapıyorlar onu 10k indirime sokmuş gibi yapıyorlar o kadar :D

Ben sizin web tarayıcınız değilim, Monster'ın internet sitesinden bakabilirsiniz. Siz şimdi yine ona da pahalı dersiniz tabii, ben pahalı değil demedim zaten. İlla alınacaksa indirimde alınmalı dedim. 10.000 liralık indirimler var ayrıca gayet yeterli, fiyatlar yarıya düşsün istiyorsunuz herhalde. Ne zaman indirime girdiği görülmüş lafınızı şimdi tekrar görünce kahkaha attım ayrıca. Her yıl en az 2 kere indirimler oluyor düzenli olarak. :D

Sen savunmuyorsun Monster'ı atsana örnek cihaz, desteklesene görüşünü ne oldu? Senin piyasa bilgin yok mu? Önceki mesajlarımda dedim indirim adında bindirme yapıyorlar bu çok kullanılan bir yöntem. 10TL'lik ürünün fiyatını 20'ye çıkarıp tekrar 10 düşürmek ve bunu indirimmiş gibi göstermek. Sende buna hemen kanıyorsun. Komik.

Monster'ın 'indirim' adı altında yalnızca kendi logosunu basarak sattığı hazır sistemleri inceledikten sonra, Akakçe üzerinden yapılan basit bir hesaplamayla aynı sistemin daha uygun fiyata toplanabildiğini fark etmişsindir umarım. Donanım Arşivi de videosunda bunu göstermişti. Bu durum dizüstü bilgisayarlar için de geçerli. Sen yine de Monster'ın indirimli ürünlerini tercih edebilirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı