Monster RTX 3070 laptoptan RTX 5070 laptopa geçilmeli mi?

Monster alınmamalı. Daha kaliteli kasaya ve soğutmaya sahip laptoplar var?

Tamam ısrar etmenize gerek yok cahil olduğunuzu anladım dedim ya. Hiç monster kullandınız mı onu merak ettim. Çünkü sahip olduğum hiçbir monster laptopunda bu sorunu yaşamadım. Kendi yaşadığımı söylüyorum hala elinde patlamasın gibi klişe bir cahil yorumunda bulunuyorsunuz. Şuanki bilgisayarımı uzun zamandır kullanıyorum. Hiç bir sorunu yok. Yüksek sıcaklık sorunu yok. Hala topluluktan duyduğunuz şeyleri söylüyorsunuz. Koyun sürüsü psikolojisindesiniz. Siz monster aldıysanız ve kötüyse bizle paylaşın. Ben kullandığım için ve kötü olmadığı için bunu paylaşıyorum. Şunu diyen insanlar bir kere laptopun içini açıp hava akışı nasıl sağlanmış ona bile bakmamıştır. İşte bu sizi cahil yapıyor. Siz 100 derecede oynuyorsunuz diye her monster öyle oluyor sanıyorsanız yanılıyorsunuz. Ayrıca en fazla 80 dereceyi gördüm demiştim, laptop dışı bilgisayar sistemlerine göre iyi olmayabilir fakat laptopa göre iyi olduğunu düşünüyorum. Ayrıca fason diye dalga geçtiğiniz servis de gayet iyi. Yani bir kere ısınma sorunu yaşamıştım başka bir laptopumda. Anında değiştirdim, ısrar falan da edilmedi. Çözülmese hatta bir üst model hakkım vardı diye de biliyorum. Kısacası ben sorun yaşamadım. Siz yaşadıysanız belirtin bu kadar basit.

Game Garaj Slayer R9T-5070Ti AMD Ryzen R9-9955HX RTX5070Ti 16" QHD+ FreeDos 300Hz Oyuncu Laptop öneririm konu sahibine.

Yok yok monster en kalitelisi Kullanıyorsun daha kalitelisi var mı deneyimledin o kadar
Bu mütevazilik fazla oldu sizin fikirleriniz en önemlisi benim için

Bu bütçede rakibi yok kalite olarak da çöp Monster'lardan vb kalitelidir güzel tercih olur.
Hak veriyorum(!) Şaka bir yana keşke monster kullansaydınız da gerçeği bilseydiniz ve öyle konuşsaydık. Koyun psikolojisine göre konuşmak kolay. İyi akşamlar dilerim. Ayrıca önerdiğiniz laptopun umarım iyi bir servisi ve ömür boyu bakım desteği vardır

Son düzenleme:
Yıl olmuş 2025 neredeyse 2026 halen Monster mı övülüyor cidden? Adamların oldukça kazık fiyattan satmasını geçtim cihazları da iyi değil. Çoğunluğu ısınıyor ve kalitesiz. Ömür boyu servis diyorsunuz servisi servis değil termal macun yerine mesir macunu kullanıyorlar bildiğin. Zaten kazık fiyatta olmaları baştan bitiriyor bu markayı. Yok neymiş canavarmış yerim öyle canavarı.

Fiyat konusunda haklısınız. İndirimde almak lazım eğer illa alınacaksa. Ben diğer konularda sıkıntı yaşamadım servis vb. Zaten genelde kendim hallediyorum o işleri ama yine de bir servisi olmasının iyi olduğunu düşünüyorum. Kendi deneyimlerimi belirttim ayrıca ben şuana kadar bir sorunla karşılaşmadım bazı insanlar gibi. Neyse sonucu konu sahibine bırakalım artık bence yeterince mesaj birikti zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…