Monster RTX 3070 laptoptan RTX 5070 laptopa geçilmeli mi?

İşte bu yüzden atmadım ürün. Atsam eskiden 50'ydi 60'a çıkardılar. Sonra yine 50 yaptılar diyorsunuz.

Ama şimdi ömür boyu servis var o kadar pahalı olması normal
Aynen öyle.

İşte bu yüzden atmadım ürün. Atsam eskiden 50'ydi 60'a çıkardılar. Sonra yine 50 yaptılar diyorsunuz.

Aynen öyle.

Adamların indirimli fiyatları bile kazık. İsteseniz de atamazsınız avantajlı bir ürün.

Mesajımın devamını niye sildiniz? Ben pahalı değil demedim ki?

Atacak ürün yok çünkü elinizde hala savunacak mısınız monsteri?
Evet maalesef kanıtım yok çünkü her şeye sallıyorsunuz şuan ürün atsam yine bir şey diyeceksin istersen atayım direkt?

Adamların indirimli fiyatları bile kazık. İsteseniz de atamazsınız avantajlı bir ürün.
Ben kazık değil demedim artık saçmalamayı bırakın mesajın neresini okuyorsunuz? Eğer illa alınacaksa indirimde alınmalı dedim sadece indirimli fiyatı mükemmel demedim?

Merhaba,

Uzun zamandır 3070 Monster kullanıyorum, 5070'e geçmeli miyim? Beklemeli miyim? Marvel Rivals oynuyorum.

Saf güç de fazla fark beklemeyin ama DLSS için geçilebilir imkanınız varsa 5070 Ti'ye geçin asıl büyük farkı o zaman görürsünüz.

Arkadaşım sen alma bitti gitti ben memnun kaldım hadi.

İsterseniz ürün atayım dedim cevap gelmedi

Mesajımın devamını niye sildiniz? Ben pahalı değil demedim ki?

Evet maalesef kanıtım yok çünkü her şeye sallıyorsunuz şu an ürün atsam yine bir şey diyeceksin istersen atayım direkt?

Biliyorum pahalı değil demediğinizi fakat ben F/P olarak Monster ürünlerinin kötü olduğundan bahsediyorum. İndirim olsa dahi alınmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…